Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Зустріч Вільшанського селищного голови М.Паранчевського з підприємцями селища

Дата: 13.01.2021 16:43
Кількість переглядів: 573

Сьогодні 13 січня 2021р. у залі засідань Вільшанської селищної ради було проведено зустріч Вільшанського селищного голови М.Паранчевського з підприємцями селища Вільшанки. На зустрічі були присутні заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Я.Мельник, секретар селищної ради С.Пироженко, голова районної державної адміністрації О.Дубченко, керівники відповідних структурних підрозділів.

         Метою зустрічі було обговорення проблем розвитку підприємницької діяльності та їх вирішення, заслуховування пропозицій для покращення                соціально-економічного розвитку громади, створення конструктивної співвпраці з підприємцями Вільшанки.

        Як зазначили доповідачі, основним наповненням бюджету є земельний податок, податок на доходи фізичних осіб та орендна плата за землю. Секретарем С.Пироженко та В.Жировою було ознайомлено підприємців з бюджетом громади, видатками та надходженнями, проведено порівняльний аналіз з бюджетами минулих років. Головним завданням, яке поставлено селищною радою на 2021 рік і наступні роки, є не споживання бюджету, а його збагачення. Проблемами, з якими згодні всі одноголосно, є несплата податків, провадження підприємницької діяльності без реєстрації, неоформлене згідно законодавства України працевлаштування.

У ході зустрічі було вирішено:

- підприємцям сумлінно та прозоро вести свою підприємницьку  діяльність;

- підприємцям спільно з селищною радою розробити та запропонувати проекти для розвитку певної сфери господарства громади;

- селищній раді за можливості надавати юридичний та методичний супровід діючим, а також новоствореним підприємцям та підприємствам;

- сприяти створенню нових робочих місць, як зі сторони селищної ради, так і підприємців;

- підприємцям проявляти активність у розвитку громади, брати участь у сесіях, ознайомлюватися, за бажанням, з нормативними документами на сайті селищної ради.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь