Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Новини

Дата: від до Скинути
26 Липня, 2024 р., 15:33
В останню липневу неділю в Україні вшановують всіх, хто в тій або іншій мірі пов'язаний з торгівлею. День працівника торгівлі встановлений Указом Президента України № 427/95 від 05.06.1995.
26 Липня, 2024 р., 15:28
27 липня працівники медичної галузі відзначають своє професійне свято. Це новий день, коли українці шануватимуть медичних працівників, робота яких дуже важлива, особливо в сучасних умовах.
26 Липня, 2024 р., 15:25
Багато років поспіль День медичного працівника в Україні відзначався в третю неділю червня. Тепер, згідно з Указом Президента України «Про День медичних працівників» від 13 червня 2023 року № 327/2023, цей день щорічно святкується 27 липня. Це стало ще одним кроком до звільнення нашої країни від радянської спадщини. 
22 Липня, 2024 р., 15:20
З метою культурно-освітнього розвитку, формування у дітей і підлітків національної ідентичності, патріотичного виховання; збереження культурної спадщини Українського народу; соціальної підтримки талановитої молоді, сприяння їхній самореалізації та творчому розвитку, активного залучення творчої молоді до соціально-вагомої діяльності; популяризації волонтерської діяльності дітей та підлітків в умовах воєнного стану, Благодійний фонд «Об’єднання світових культур» / United World Cultures Foundation / UWCF (основний організатор), Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення, Українська молодіжна правнича асамблея проводять IV Всеукраїнський творчий конкурс «Що для мене Україна?», приурочений до Дня Незалежності України. 
19 Липня, 2024 р., 13:50
Сьогодні, 19.07.2024 відбулося чергове засідання виконавчого комітету селищної ради. До порядку денного були включені 13 питань по яким прийняті відповідні рішення. Члени виконавчого комітету підтримали зміни до рішення виконавчого комітету селищної ради від 19 січня 2024 року № 9 «Про затвердження переліку суспільно корисних робіт, що виконуються в умовах воєнного стану на території Вільшанської селищної ради».
17 Липня, 2024 р., 09:23
До Кіровоградської обласної військової адміністрації звернулася громадська організація реабілітаційний центр «HIPPOS», з метою пошуку та отримання благодійної допомоги у вигляді сіна та соломи, що є життєво необхідним елементом для утримання тварин.
16 Липня, 2024 р., 09:08
Дорогі наші бухгалтери Вільшанської селищної територіальної громади!
15 Липня, 2024 р., 19:50
15 липня 2024 року відбулася п`ятдесят восьма сесія селищної ради восьмого скликання. Пленарне засідання сесії ради відповідно до статей 42, 50 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» пройшло під головуванням секретаря селищної ради Сергія Пироженка. У роботі пленарного засідання сесії взяли участь 12 депутатів селищної ради, тому відповідно до статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» сесію ради визнано повноважною.
15 Липня, 2024 р., 08:33
День Української Державності запроваджений на утвердження спадкоємності понад тисячолітньої історії українського державотворення. Історія українського державотворення засвідчується першими згадками про заснування столиці Давньоруської держави – міста Києва та подіями, пов’язаними з діяльністю князя Київського Володимира. Тому не випадково саме на вшанування видатного державотворця Київського князя Володимира Великого у День Хрещення Київської Русі-України встановлено День Української Державності, який уособлює в собі тисячолітню історію багатомільйонного народу, десятків поколінь зі своєю рідною мовою, звичаями, традиціями, культурою, своїм військом і зі своїми героями. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь