Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Проведена позачергова п’ята сесія

Дата: 19.01.2021 16:14
Кількість переглядів: 508

Сьогодні 0 10.00. 19 січня 2021р. у залі засідань Вільшанської селищної ради відбулася позачергова п’ята сесія восьмого скликання під головуванням селищного голови Миколи Паранчевського. На сесії були присутні голова районної державної адміністрації Олександр Дубченко, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ярослав Мельник, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Надія Іванець, керівники відповідних структурних підрозділів, старости сіл, а також 18 депутатів селищної ради.

Розглянуто 2 питання порядку денного:

  1. Про внесення змін в рішення селищної ради від 27.11.2020 року №5 «Про затвердження структури виконавчих органів ради та їх загальної чисельності, утворення виконавчих органів».
  2. Про внесення змін до рішення селищної ради від 22.12.2020 року №58 «Про бюджет Вільшанської селищної територіальної громади на 2021 рік» 11531000000 (код бюджету).

Полемічним для депутатів  став розгляд першого питання, проте, при обговоренні було враховано всі пропозиції та зауваження депутатів. Дійшовши до компромісу, відповідний проект рішення був затверджений  16 депутатами, один – проти, один – утримався.

З другим питанням порядку денного сесії депутатів та присутніх ознайомила виконуюча обов’язки начальника відділу фінансів та економічного розвитку селищної ради Лариса Кірова. Депутатам було роз’яснено причину зумовлених змін, надано відповіді на поставлені запитання щодо запланованих коштів на розвиток громади, оплату праці бюджетних установ та інше. Після  дискусій, пропозицій та жвавого обговорення депутати затвердили зміни до бюджету одноголосно.

Для подальшої ефективності роботи, депутатами та селищною радою було враховано всі зауваження та узгоджено такі пропозиції:

- депутатам активно брати участь у роботі профільних постійно діючих комісій та співпрацювати з органами місцевого самоврядування;

- готувати та надавати ґрунтовні рекомендації щодо проектів рішень селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь