Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

У Вільшанській селищній раді відбувся конкурс на заміщення вакантних посад у виконавчому апараті Вільшанської селищної ради.

Дата: 19.01.2021 16:51
Кількість переглядів: 513

За результатами конкурсу на вакантну посаду спеціаліста І категорії відділу  юридичного забезпечення та управління персоналом виконавчого апарату  Вільшанської селищної ради,  конкурсною комісією рекомендовано  Чернову Юлію Петрівну.  

На посаду головного спеціаліста  відділу загально-організаційної роботи та звернень громадян   Вільшанської селищної ради, конкурсною комісією рекомендовано  Ралєву  Ілону Олександрівну.

         На посаду начальника відділу-головного бухгалтера  відділу  бухгалтерського обліку та звітності  Вільшанської селищної ради, конкурсною комісією рекомендовано  Тріфонову Оксану Борисівну.

         На посаду головного спеціаліста відділу фінансово-економічного розвитку Вільшанської селищної ради конкурсною комісією рекомендовано  Риженка Олександра Анатолійовича.

На посаду Спеціаліста І категорії  відділу  земельних відносин  виконавчого апарату Вільшанської селищної ради рекомендовано  Чижову Ірину Тимофіївну.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь