Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Безробітні Кіровоградщини можуть безкоштовно здобути у Харкові 34 професії

Дата: 07.02.2021 18:46
Кількість переглядів: 407

Вже 13-й рік у структурі Державної служби зайнятості функціонує  Державний навчальний заклад «Харківський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості».

Стратегічною метою Харківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості є якісне професійне навчання населення, забезпечення соціально-побутових умов проживання слухачів у гуртожитку, організація виробничої практики на провідних підприємствах регіону, сприяння працевлаштуванню та подальшому закріпленню випускників на робочих місцях.

Перелік професій, за якими здійснюється  професійне навчання у Харківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості: адміністратор; верстатник широкого профілю; виноградар; в’язальник трикотажних виробів та полотна; електрозварник ручного зварювання; заточувальник; касир торговельного залу; квітникар; косметик; кравець; кухар; лицювальник-плиточник; маляр; манікюрник; машиніст крана (кранівник); монтажник гіпсокартонних конструкцій; муляр; налагоджувальник  верстатів і маніпуляторів з програмним керуванням; оператор верстатів з програмним керуванням; оператор з обробки інформації та програмного забезпечення; оператор маніпулятора (лісове господарство та лісозаготівля); оператор котельні; педикюрник; перукар (перукар-модельєр); плодоовочівник; покоївка; продавець непродовольчих товарів; продавець продовольчих товарів; слюсар-ремонтник; токар; тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва; фрезерувальник; швачка; штукатур.

У своїй діяльності центр приділяє особливу увагу наданню освітніх послуг соціально-незахищеним верствам населення, особам з інвалідністю, молоді тощо.

У Харківському центрі професійно-технічної освіти пропонують:

  • стислі терміни навчання, розраховані на різні вікові категорії населення;
  • сучасну матеріально-технічну базу;
  • гнучкі навчальні плани та програми;
  • групову та індивідуальну форми навчання;
  • можливість навчання на базі підприємства без відриву від виробництва.

Для наближення умов навчання до потреб сучасного виробництва до викладання дисциплін залучаються найкращі викладачі та майстри виробничого навчання з великим практичним та педагогічним досвідом роботи.

Слухачами Центру можуть бути:

  • працівники підприємств, установ та організацій за кошти юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців;
  • безробітні громадяни, які перебувають на обліку в центрах зайнятості України, за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на
  • випадок безробіття;
  • інші громадяни України за власні кошти.

Цікавий факт: деякі приміщення, які знаходяться на території Харківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, були зведені ще у 19 сторіччі. У них розміщувався духовний освітній заклад.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь