Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

10.02.2020 Днями у Вільшанській селищній раді відбувся круглий стіл з декларування доходів громадян , отриманих у 2020 році

Дата: 10.02.2021 12:23
Кількість переглядів: 466

Декларуючи доходи громадяни – наповнюють  місцеві бюджети .  

                          

      Фото без описуДнями у Вільшанській селищній раді відбувся круглий стіл з  питань декларування доходів громадян , отриманих  у 2020 році.

  В його роботі  взяли  участь голова Вільшанської селищної ради Микола Паранчевський , секретар Вільшаснкої селищної ради Сергій Прироженко,  начальник Вільшанської ДПІ ГУ ДПС у Кіровоградській області Валентина Сокол, 13 старост Вільшанської селищної ради, 19 громадян, які одноосібно обробляють земельні ділянки (паї) .

Темою зустрічі стали  питання організації роботи  у Вільшанській громаді  з  залучення до  декларування доходів громадян,у яких з доходів отриманих у 2020 році податок на доходи фізичних осіб не утримувався.

   З 1 січня розпочалась кампанія декларування доходів громадян , отриманих  у  2020 році , відмітила  Валентина Сокол, тому потрібно залучити  до оподаткування громадян , що мають у власному обробітку паї , сільськогосподарську техніку, якою надають послуги, або отримують доходи від оренди  .

   Розглянуто питання щодо сплати податку з доходів  фізичних  осіб відокремленими  підрозділами , що знаходяться на території громади  , адже це втрати місцевого бюджету.

Також питання сплати податку на доходи фізичних осіб  з паїв , що знаходяться  в власному обробітку , а фактично передані іншим особам  в оренду без оформлення на це відповідних договорів оренди- це  втрати податку на доходи фізичних осіб для громади.

Під час зустрічі встановили дні виїзду  в села громади для проведення роз’яснювальної роботи з  громадянами  щодо залучення таких осіб до декларування.

                                           

                                            Вільшанська селищна рада



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь