Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

День Героїв Небесної Сотні

Дата: 19.02.2021 15:08
Кількість переглядів: 458

20 лютого - День Героїв Небесної Сотні  — пам'ятний день, що відзначається в Україні на вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні.

 «Небесна Сотня»  — прийнята в Україні збірна назва загиблих 104 протестувальників, які мали безпосередній стосунок до ідеї та акції Євромайдану (Революції Гідності) у грудні 2013 — лютому 2014 року.                       21 лютого 2014 року офіційна влада України юридично визнала загиблих мітингувальників Майдану жертвами. Подвиг Героїв Небесної Сотні надихнув та продовжує надихати на боротьбу з російською агресією сотні тисяч українців і до сьогодні.

Вільшанська селищна громада щорічно вшановує День Героїв Небесної Сотні. Тому за традицією цього дня Вільшанський селищний голова Микола Паранчевський поклав квіти до пам’ятника молодим патріотам рідного краю, які віддали своє життя за свободу, незалежність територіальну цілісність України, а у закладах культури громади пройшов цикл заходів з нагоди відзначення Дня Героїв Небесної Сотні.

Схилімо голови, віддаючи глибоку шану всім, хто поклав своє життя за свободу рідної землі. Вони не вмирають, а навічно залишаються нашою славою та небесними захисниками України!

Вічна пам’ять і Героям слава!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь