Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Про оголошення конкурсу на здобуття обласної премії імені О.В.Гіталова

Дата: 03.03.2021 14:11
Кількість переглядів: 457

Вільшанська селищна рада інформує, що на офіційному сайті Кіровоградської обласної ради (http://www.oblrada.kirovograd.ua) та департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації (http://apk.kr-admin.gov.ua/) розміщена інформація про оголошення конкурсу на здобуття обласної премії імені О.В. Гіталова за підсумками 2020 року у трьох номінаціях «Кращий агроном», «Кращий механізатор» та «Кращий керівник агроформування».

Вищезазначена премія є відзнакою, якою нагороджуються працівники агропромислової галузі області за вагомий внесок у підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва, впровадження сучасних технологій у процес сільськогосподарського виробництва.

Висування кандидатів на отримання обласної премії здійснюється трудовими колективами, органами місцевого самоврядування, громадськими організаціями і триває до 31 березня 2021 року.

Матеріали на отримання обласної премії надаються до 31 березня 2021 року на електронну адресу: org@apk.kr-admin.gov.ua та з послідуючим письмовим підтвердженням на поштову адресу департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації. Секретар конкурсної  комісії – Сіра Катерина Юріївна (тел..0501471413, 0522243701).

У разі виникнення питань щодо оформлення документів, також можна звертатись до відділу фінансів та економічного розвитку Вільшанської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь