Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Дихай вільно: на Кіровоградщині потрібні лікарі-фтизіатри

Дата: 29.03.2021 15:57
Кількість переглядів: 397

Всесвітній день боротьби проти туберкульозу: лікувальним закладам Кіровоградщини потрібні фтизіатри

 

Фтизіатрія — розділ клінічної медицини, що займається вивченням, діагностикою, лікуванням та профілактикою туберкульозу.

Фтизіатр – це вузький фахівець, який діагностує, лікує та дає рекомендації щодо попередження туберкульозу. По консультацію до цього фахівця зазвичай звертаються після проведення проби Манту, коли вона позитивна.

З метою відстеження хвороб та визначення курсу лікування пацієнтів, лікарі-фтизіатри потрібні на Голованівщині та Добровеличківщинні.

У Голованівську запрошують на роботу лікаря-фтизіатра для проведення обстеження хворих, виявлення ознак захворювання та визначення тяжкість стану. Також до обов’язків медичного працівника входитиме призначення, у необхідній послідовності, лабораторних, рентгенографічних та томографічних досліджень, а також оцінка їхніх результатів. Лікар здійснюватиме нагляд за побічними реакціями/діями лікарських засобів та проводитиме диференційну діагностику і призначатиме комплексну терапію. Заробітна плата: 6000 грн, також лікареві надається житло.

У Помічній (Добровеличківський район) лікареві-фтизіатрові пропонують роботу на  0,5 ставки (заробітна плата: 5226 грн). До завдань та обов'язків лікаря входитиме проведення обстеження хворих, виявлення ознак захворювання та визначення тяжкості стану. Медпрацівник призначатиме у необхідній послідовності лабораторні, рентгенографічні та томографічні дослідження, оцінювати їхні результати. Також до завдань лікаря входитиме здійснення нагляду за побічними реакціями/діями лікарських засобів, визначення показань до проведення бронхоскопії та біопсії, оцінка їхніх результатів. Також фтизіатр діагностуватиме туберкульоз органів дихання, визначатиме його форму і фазу перебігу, наявність ускладнень.

Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до Вільшанської районної філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь