Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

На Кіровоградщині потрібні працівники гідрометеорологічної служби

Дата: 29.03.2021 15:59
Кількість переглядів: 417

Щорічно організації гідрометеорологічної служби України дають близько 275 тисяч прогнозів та попереджень. Український гідрометеорологічний центр підпорядковується Державній службі України з надзвичайних ситуацій. Наразі у сфері реалізації державної політики щодо гідрометеорологічної діяльності працюють понад п’ять тисяч людей.

На сьогодні головна методична організація гідрометеорологічної служби у Кіровоградській області з питань прогнозування гідрометеорологічних умов, гідрометеорологічного забезпечення і обслуговування, проведення метеорологічних, гідрологічних та агрометеорологічних спостережень і робіт, збору, обробки та розповсюдження гідрометеорологічної інформації потребує двох синоптиків та одного техніка-метеоролога.

До завдань та обов’язків синоптиків входить здійснення аналізу синоптичного положення, прогнозування розвитку синоптичних процесів, складання усіх видів авіаційних прогнозів та штормових попереджень службам аеродрому про виникнення небезпечних метеорологічних явищ, а також прогнозів та попереджень для галузей економіки та народного господарства. Вимогою є освіта за спеціальністю «Синоптичне прогнозування» або «Метеорологія». Графік роботи: з 8:00 до 20:00 та з 20:00 до 8:00, 2 доби вихідні. Заробітна плата: 9100 грн.

Вакантною також є посада техніка-метеоролога ІІ категорії. Завдання та обов’язки: проводити метеорологічні спостереження з обслуговування авіації та народного господарства. Без вимог до стажу роботи, але претендент на посаду повинен мати освіту за спеціальністю «Синоптичне прогнозування» або «Метеорологія». Графік роботи: з 8:00 до 20:00 та з 20:00 до 8:00, 2 доби вихідні. Заробітна плата: 7600 грн.

Якщо Вас зацікавили вказані вакансії – звертайтеся за більш детальною інформацією до Вільшанської районної філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь