Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Проведено комісію з питань захисту прав дитини

Дата: 31.03.2021 15:34
Кількість переглядів: 700

31 березня 2021 року під головуванням Вільшанського селищного голови Миколи Паранчевського відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини, в якому взяли участь 7 членів комісії та 8 запрошених.

Комісією розглянуто 9 питань, за результатами надано висновки про доцільність негайного відібрання малолітньої від батька та повернення її за попереднім місцем проживання з матір¢ю, а також позбавлення батьківських прав батька відносно його малолітнього сина. Дано висновок щодо визначення способу участі батька у вихованні малолітнього сина, затверджено висновок служби у справах дітей про підтвердження місця проживання малолітньої дитини для її тимчасового виїзду за межі країни та погоджено перебування малолітнього у спеціальній школі у вихідні та святкові дні. Також, прийняті рішення про доцільність повернення матері малолітньої дитини, яка на даний час виховується в патронатній сім¢ї, та влаштування до даної сім¢ї двох дітей за заявою батьків.

Вісім сімей взято на облік відділення соціальної роботи Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Вільшанської селищної як таких, що опинилися у складних життєвих обставинах, одну родину – під соціальний супровід.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь