Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

До уваги суб‘єктів господарювання!!!

Дата: 06.04.2021 11:35
Кількість переглядів: 440

Згідно з абзацом восьмим п. 2 розділу 3 Положення про форму та зміст розрахункових документів від 21.01.2016 року N- 13 фіскальний касовий чек на товари (послуги) має містити, один із реквізитів, код товарної підкатегорії згідно з УKT ЗЕД, який зазначається у випадках, передбачених чинним законодавством.

Згідно з п.п. 1.2 п. 1 Порядку N - 1057 система зберігання i збору даних PPO (далі - СЗЗД PPO) - загальнодержавна система, призначена для збору даних PPO та передачі цих даних до системи обліку даних PPO в ДПС за технологією зберігання i збору даних PPO для Державної податкової служби України.

Відповідно до п. 9.1 Порядку № 1057 передача даних PPO до серверу обробки інформації виконується згідно з регламентом, заданим у конфігурації PPO у форматі ХМL-документів, визначеному у протоколі передачі інформації.

Код УKT ЗЕД с обов'язковим реквізитом для підакцизних товарів та відповідно до Положення N- 13 фактично с частиною назви товару. У зв’язку з чим повідомляємо, що відповідно технології зберігання та збору даних PPO код УKT ЗЕД рекомендовано розміщувати в структурі тегів <PP+ з атрибутом <NM>.

Зазначення обов'язкових реквізитів розрахункових документів в структурі тегів необов’язкових реквізитів с порушенням  вимог нормативних  документів та може призвести до втрати інформації, що передається суб’єктом господарювання до серверу контролюючого органу та стати причиною проведення контрольно-перевірочних заходів.

Також, да ну інформацію направлено до центрів обслуговування PPO, тому в разі необхідності звертайтесь до даних центрів для переконання, що «код УKT ЗЕД» для підакцизних товарів розміщений в PPO в структурі тегів <PP> з атрибутом <NM>.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь