Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Відбулася позачергова сесія

Дата: 30.04.2021 11:54
Кількість переглядів: 1002

29 квітня 2021року о 10.00 год.в залі засідань Вільшанської селищної ради проведено позачергову дванадцяту сесію Вільшанської селищної ради восьмого скликання під головуванням селищного голови Миколи Паранчевського.

Керуючись статтею 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» сесію ради визнано повноважною. У пленарному засіданні ради взяли участь 17 депутатів селищної ради, у тому числі секретар селищної ради Сергій Пироженко.

Також на пленарному засіданні були присутні заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Ярослав Мельник, керуюча справами виконавчого комітету Надія Іванець, керівники відповідних структурних підрозділів, старости сіл.

Робота засідання розпочалася з привітання селищним головою Паранчевським  М.П.  ліквідатора наслідків аварії на ЧАЕС І категорії Зінькевича В.В.  Зінькевичу Василю Васильовичу вручено медаль Кіровоградської обласної державної адміністрації - 35 років з дня аварії на Чорнобильській атомній електростанції.

На обговорення та затвердження, відповідно до порядку денного сесії, винесено 37 питань та питання Різне.

Підготовлені та винесені на затвердження проекти рішень вмотивовані, мають документальне підкріплення та відповідають чинному законодавству

       Усі питання, передбачені порядком денним,  на пленарному засіданні опрацьовані. За результатами розгляду депутати затвердили 35 проектів рішень, 2 проекти рішення направлено на доопрацювання.

        Цього ж дня проведено засідання виконавчого комітету. На засіданні розглянуто питання про надання дозволів на видалення зелених насаджень на території населених пунктів, про надання матеріальної допомоги на поховання. В рамках комплексної програми соціальної підтримки сімей загиблих учасників антитерористичної операції, військовослужбовців і поранених учасників АТО та вшанування пам’яті загиблих  надано допомогу учасникам АТО на оздоровлення – 600 грн та на придбання дров - 900 грн. Розглянуті матеріали, що стосуються питань опіки і піклування.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь