Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

На Кіровоградщині у садочках відкриті 12 вакансій педагогічних працівників Дошкільні навчальні заклади Кіровоградщини потребують близько 20 працівників

Дата: 07.05.2021 11:15
Кількість переглядів: 372

За інформацією обласного центру зайнятості, роботодавці Кіровоградщині офіційно зареєстрували потребу у працівниках дошкільних навчальних закладів.

Зокрема, у Кропивницькому дошкільні навчальні заклади потребують 6  вихователів дошкільного навчального закладу (заробітна плата: 6000/ 6500/ 6814 грн), 2 керівників музичних (заробітна плата: 4500/ 6000 грн), 1 керівника гуртка для здійснення додаткової освіти дітей дошкільного віку (заробітна плата: 5250 грн), 1 сестру медичну (брата медичного) (заробітна плата: 6000 грн), 1 сестру медичну (брата медичного) з дієтичного харчування (заробітна плата: 3000 грн) та 1 двірника (заробітна плата: 4800 грн).

У Добровеличківці до ясел-садочку потрібен електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування (заробітна плата: 3000 грн).

До одного з ДНЗ Долинської на роботу запрошують керівника музичного та підсобного робітника. Заробітна плата за обома вакансіями: 6000 грн.

Один з садочків Знам’янки, на період декретної відпустки основного працівника, потребує керівника музичного (заробітна плата: 6000 грн).

В Олександрії до ясел-садочку потрібен керівник музичний (заробітна плата: 6000 грн).

До одного з дошкільних навчальних закладів Світловодська на роботу запрошують робітника з комплексного обслуговування й ремонту будинків (заробітна плата: 6000 грн).

Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до Вільшанської районної філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь