Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Проведено засідання постійних комісій

Дата: 21.05.2021 14:12
Кількість переглядів: 768

Відповідно до статті 47 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою попереднього розгляду проектів рішень, що виносяться селищною радою на пленарне засідання сесії, 21 травня поточного року проведено спільне засідання чотирьох постійних комісій.

У роботі засідання взяли участь 19 депутатів селищної ради. Також, на засідання запрошено старост населених пунктів громади та землевпорядників для надання детальних роз’яснень стосовно земельних питань.

Членами постійних комісій розглянуто та обговорено 38 питань порядку денного та питання Різне, а саме:

  1. Про Програму фінансової підтримки Комунального підприємства с. Добре Вільшанської селищної ради.
  2. Про внесення змін до програми економічного і соціального розвитку Вільшанської селищної ради на 2021 рік.
  3. Про доповнення переліку видів економічної діяльності Комунального підприємства «Комунальник».
  4. Про внесення змін до рішення селищної ради від 22.12.2020 року № 58 «Про бюджет Вільшанської селищної територіальної  громади на 2021 рік» 11531000000 (код бюджету).
  5. Про внесення змін до рішення селищної ради 27.11.2020 року № 19 «Про утворення виконавчого комітету ради, визначення його чисельності та затвердження персонального складу».
  6. Про внесення змін до рішення селищної ради 29.04.2021 року № 239 «Про припинення трудового архіву Вільшанської селищної ради шляхом ліквідації».
  7. Про внесення змін до рішення селищної ради від 30.09.2020 р.  № 759 «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства та індивідуального садівництва».
  8. Про внесення змін до рішення селищної ради від 28.08.2020р.  № 751 «Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та індивідуального садівництва».
  9. Про внесення змін до рішення Бузникуватської сільської ради від 30 вересня 2020 року № 220 «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки».
  10. Про внесення змін до рішення селищної ради від 29.04.2021р. № 259 «Про передачу земельних ділянок у користування на умовах оренди для будівництва та обслуговування будівель торгівлі».
  11. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Драганову О.Г.
  12.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Волошину В.В.
  13.  Про затвердження проектів землеустрою та передачу земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.
  14. Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельних ділянок у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, для ведення особистого селянського господарства для індивідуального садівництва.
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передача земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  16.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (в натурі) на місцевості.
  17.  Про передачу земельної ділянки у власність гр. Матюсі С.С. для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд на підставі договору купівлі-продажу житлового будинку.
  18.  Про поновлення договору оренди земельної ділянки та укладання додаткової  угоди з гр. Поліщуком В.І.
  19.  Про поновлення договорів оренди земельних ділянок та укладання додаткової  угоди з СФГ «Роксана».
  20.  Про внесення змін до договорів оренди земельних ділянок та укладання додаткової  угоди  з ТОВ АПК «Розкішна».
  21.  Про надання в оренду земельних ділянок для сінокосіння та випасання худоби.
  22.  Про надання в оренду земельних ділянок (невитребуваних паїв).
  23. Про проведення земельних торгів у формі аукціону.
  24.  Про дозвіл на виготовлення проектної документації щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.
  25.  Про дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок ведення особистого селянського господарства.
  26.  Про дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок ведення особистого селянського господарства.
  27.  Про надання дозволу на виготовлення проектів  землеустрою щодо відведення земельних ділянок безоплатно у власність громадянам.
  28.  Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  29.  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  30.  Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди гр. Тончеву М.І.
  31. Про вилучення з користування земельної ділянки.
  32. Про відмову у наданні дозволу на розробку документації із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки ля ведення фермерського господарства у розмірі земельної частки (паю) члену фермерського господарства  «КАПІНУС».
  33. Про відмову у наданні дозволу на розробку документації із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки ля ведення фермерського господарства у розмірі земельної частки (паю) члену фермерського господарства  «КАПІНУС».
  34. Про відмову у наданні дозволу на розробку документації із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки ля ведення фермерського господарства у розмірі земельної частки (паю) члену фермерського господарства  «КАПІНУС».
  35.  Про відмову у наданні дозволу на розробку документації із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки ля ведення фермерського господарства у розмірі земельної частки (паю) члену фермерського господарства  «КАПІНУС».
  36. Про відмову у наданні дозволу на розробку документації із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки ля ведення фермерського господарства у розмірі земельної частки (паю) члену фермерського господарства  «КАПІНУС».
  37. Про відмову у наданні дозволу на розроблення документації із землеустрою.
  38. Про розгляд депутатського звернення.
  39. Різне.

У ході роботи комісій депутатами опрацьовано проекти рішень на предмет їх доцільності, правомірності та законності. За результатами роботи, вирішено рекомендувати селищному голові винести запропоновані проекти рішень, з урахуванням змін і доповнень, на засідання тринадцятої сесії селищної ради VIII скликання, проведення якої заплановано на  27 травня 2021 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь