Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

«Праця робить людину щасливою, тільки така праця є продуктивною». Сковорода Г.С.

Дата: 28.05.2021 11:23
Кількість переглядів: 888

Піклування про підопічних відділення соціальної допомоги вдома Територіального центру, це не тільки мета соціальних робітниць, а основа їх роботи.

26.05.2021 року Галунга В.Д. директор Територіального центру соціального обслуговування(надання соц.послуг) Вільшанської селищної ради, Стоянова О.В. завідуюча відділення соціальної допомоги вдома, відвідали всіх підопічних та здійснили перевірку дільниць № 18 соц.робітник Романова Н.С., № 19 соц.робітник Семенець С.В., № 38 соц.робітник Чабанюк О.А. Працелюбні, щирі, ввічливі, наполегливі, так можна охарактеризувати їх. Дійсно, це не легка праця! Але, добре слово, щирі посмішки та вдячні відгуки підопічних, найкращий дарунок, що покращує настрій протягом всього дня.

А також, Самойловою П.А. - фахівцем із соціальної роботи відділення соціальної роботи Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Вільшанської селищної ради здійснено виїзд у населені пункти громади , а саме:, с.Плоско-Забузьке, та с.Чистопілля, для проведення відвідування сімей ,які стоять на обліку та здійснення оцінки потреб осіб/сімей у соціальних послугах нововиявлених сімей, що опинилися у складних життєвих обставинах.

При спілкуванні з батьками наголошено, що виховання дітейвідповідальна справа, саме, сімя забезпечує свою життєздатність. Особливості виховання дітей в сім'ї залежать від батьків та виконання ними своїх батьківських функцій. Кожна сім'я має свої особливості, потреби та проблеми. Головною метою соціального працівника при наданні соціальної допомоги сім’ї є, перш за все, інтереси її мешканців.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь