Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Керівництвом Вільшанської селищної ради відвідано прийомні сім'ї, дитячі будинки сімейного типу та сім’ї загиблих учасників АТО/ООС

Дата: 01.06.2021 15:58
Кількість переглядів: 699

Міжнародний день захисту дітей, як і будь-яке свято, з нетерпінням чекають усі діти. Однак особливу увагу у цей день варто приділяти дітям, що в силу життєвих обставин залишились без батьківської опіки, любові та захисту. Керівництвом Вільшанської селищної ради відвідано прийомні сім'ї Тріфанових, Петрових, Довганенків, дитячі будинки сімейного типу Моренків, Яблонів та сім’ї загиблих учасників АТО/ООС: Олександра Іщенка, Олександра Максюти та Василя Євстигнеєва.

Посадовці привітали дітей зі святом, побажали їм міцного здоров’я, здійснення усіх мрій, а також вручили солодкі подарунки.

Також до привітань долучився і сектор поліцейської діяльності №1 (смт Вільшанка): хлопці та дівчатка ознайомилися з сучасним озброєнням поліцейського, відчули себе «копами» за кермом патрульної автівки, мали змогу приміряти спецекіпірування ДПС та сфотографуватися на згадку з працівниками дорожньої поліції.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь