Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Відбулось пленарне засідання ради

Дата: 08.06.2021 15:28
Кількість переглядів: 815

08 червня 2021 року о 10.00 год. в залі засідань Вільшанської селищної ради відбулася позачергова чотирнадцята сесія Вільшанської селищної ради восьмого скликання під головуванням селищного голови Миколи Паранчевського.

Керуючись статтею 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» сесію ради визнано повноважною. У пленарному засіданні ради взяли участь 17 депутатів селищної ради, у тому числі секретар селищної ради Сергій Пироженко.

Також, на пленарному засіданні були присутні заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Ярослав Мельник, керуюча справами виконавчого комітету селищної ради Надія Іванець, старости сіл, керівники виконавчих органів ради та структурних підрозділів виконавчого комітету ради.

На обговорення та затвердження, відповідно до порядку денного сесії, виносилося 13 питань та питання Різне.

Усі питання, передбачені порядком денним, на пленарному засіданні розглянуті. За результатами розгляду депутатами прийнято відкритим поіменним голосуванням 13 рішень.

Результати поіменного голосування оприлюднено на офіційному веб-сайті селищної  ради, з якими можна ознайомитись за посиланням: https://vilshsr.gov.ua/pozachergova-14-sesiya-8-sklikannya-11-08-19-08-06-2021/.

Оприлюднення прийнятих рішень відбуватиметься протягом п’яти робочих днів, з дня проведення пленарного засідання ради, на офіційному веб-сайті Вільшанської селищної  ради.

Відразу після закінчення сесії відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради. На засіданні розглянуто 13 питань, які стосуються:

надання дозволів на видалення зелених насаджень на території селищної ради;

погодження режиму роботи ФОП;

створення селищної комісії з питань евакуації; Координаційної ради з питань  національно-патріотичного виховання; постійно діючої комісії з обстеження технічного стану житлових та нежитлових будівель та споруд розташованих на території населених пунктів Вільшанської  селищної ради;

надання  матеріальної допомоги на поховання;

затвердження Положення про службові посвідчення працівників Виконавчого комітету Вільшанської селищної ради; про квартирний облік при Виконавчому комітеті Вільшанської селищної ради;

та інші питання, що стосуються діяльності виконавчих органів селищної ради.

Наприкінці засідання виконавчого комітету ради селищний голова Микола Паранчевський зосередив увагу старост сіл на проведенні серед населення роз’яснювальної роботи у напрямку сплати податків, легалізації робочих місць та наголосив на необхідності тримати на постійному контролі питання щодо надходження до бюджету.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь