Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Працівники Вільшанського районного сектору спільно з бюро правової допомоги Голованівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги провели захід на тему: «Свято Конституції України – свято гідності»

Дата: 18.06.2021 20:44
Кількість переглядів: 448

Днями,  начальником Вільшанського бюро правової допомоги Голованівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Анастасією Повар спільно з провідним інспектором Вільшанського районного сектору Юлією Жебровською проведено захід  для учнів 10 класу Вільшанського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів до Дня Конституції  на тему «Свято Конституції України – свято гідності»

              Кожний народ має свою мову, свої традиції і звичаї, що виробилися упродовж багатьох століть. У кожного народу є свої національні  символи - серед них Конституція-головний Закон, за яким ми з вами живемо в Україні, адже Україна – це наша Конституція, рідна мова, мальовнича природа, талановитий народ і звичаї, які споконвіку шануються і бережуться – зазначила провідний інспектор Вільшанського районного сектору.

              В свою чергу начальник Вільшанського бюро правової допомоги пояснила, що День Конституції України – одне із головних державних свят України. Адже Конституція є Основним законом країни, який гарантує кожному громадянину права і свободи, а також визначає політичний устрій держави.

            Мета заходу: ознайомлення учнів з історією створення Конституції України та основними її засадами; формування правової культури та отримання знань про конституційні права і свободи;  державні символи України.

 

 

Юлія Жебровська

Вільшанський районний сектор

філії державної установи «Центр пробації»

в Кіровоградській області


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь