Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Шановні жителі Вільшанської селищної територіальної громади!

Дата: 25.06.2021 08:55
Кількість переглядів: 636

Від щирого серця вітаю Вас із найважливішим державним святом – Днем Конституції України!

Основний Закон став не просто головним правовим документом, а й реальною основою розбудови незалежної демократичної країни. Але тільки разом, спільно ми зможемо здолати труднощі, уникнути помилок, досягти поставленої мети. Творення кращого життя - справа кожного з нас.

Нехай у день національного свята – Дня Конституції – в кожного з нас міцніє почуття гордості за свою країну, за її Основний Закон, що гарантує втілення мрій і сподівань на краще й благополучне життя у власній державі. Нехай вистачить у нас сили, впевненості, мужності й розуму на всі важливі справи.

Від щирого серця зичу міцного здоров'я, творчих здобутків, щастя, добробуту, бадьорості духу та впевненості у безхмарне конституційне майбутнє України.

Також, щорічно в останню неділю червня ми відзначаємо День молоді – свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею. Молодість – це неповторна та відповідальна пора, коли людина вступає у самостійне життя, ухвалює свої перші власні рішення. Це та пора, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху, яку потрібно приймати з вдячністю, намагатися використати всі переваги цієї прекрасної миті життя.

Сучасне покоління юнаків та дівчат — це творці потенціалу та авторитету нашої країни. У цей святковий день хочу побажати кожному, хто тільки-но розпочинає свій дорослий шлях у життя: завзято втілювати свої мрії та захоплення, завжди дивитись на життя з оптимізмом, старанно навчатися та чесно працювати. 

Сьогодні наша країна потребує вашої допомоги - талановитих, креативних, задля побудови мирного успішного та щасливого українського майбутнього.
Від щирого серця вітаю молодь Вільшанської селищної територіальної громади та бажаю не змарнувати найкращі роки, прожити їх з користю для себе, своїх близьких, своєї країни. Будьте активними, здобувайте знання, наполегливо працюйте над собою, будуйте великі плани на майбутнє. Здоров’я, успіхів та оптимізму! Впевнений, що усі ваші починання будуть вдалими. І пам`ятайте – молодість не вік. Молодість – це стан душі.

 

З повагою

Селищний голова Микола ПАРАНЧЕВСЬКИЙ

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь