Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Відбулось засідання постійних комісій

Дата: 09.07.2021 15:07
Кількість переглядів: 868

Відповідно до статті 47 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою попереднього розгляду проектів рішень, що виносяться на пленарне засідання ради, 09 липня 2021 року проведено спільне засідання постійних комісій, у якому взяли участь 17 депутатів.

Роботу засідання розпочато з привітання селищним головою Паранчевським М.П. учасників чемпіонату Європи з веслування на каное та байдарках Смиловенко Тетяни – бронзової призерки та Новака Ігоря, який зайняв 6 місце першості, яким було вручено грошові винагороди.

Членами постійних комісій розглянуто та обговорено 31 питання порядку денного та питання Різне, зокрема у ході обговорення проектів рішень на доопрацювання відправлено 1 проект та запропоновано додатково винести ще 2 проекти рішення. За результатами вивчення та розгляду питань, постійними комісіями вирішено рекомендувати селищному голові винести дані проекти рішень на засідання шістнадцятої сесії селищної ради VIII скликання, проведення якої заплановано на 14 липня 2021 року.

На спільному засіданні постійних комісій Боровський Є.А. - начальник відділу земельних відносин виконавчого комітету селищної ради, звернувся до депутатів та старост сіл із проханням щодо проведення роботи з мешканцями громади стосовно сплати земельного податку або орендної плати до 01 серпня 2021 року. Щодо отримання роз’яснень зі сплати податку та сум нарахування звертатися до Центру обслуговування платників Вільшанської ДПІ.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь