Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Відбулась сесія

Дата: 15.07.2021 08:00
Кількість переглядів: 959

14 липня 2021 року о 10.00 год. в залі засідань Вільшанської селищної ради відбулася шістнадцята сесія Вільшанської селищної ради восьмого скликання під головуванням селищного голови Миколи Паранчевського.

На підставі статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» сесію ради визнано повноважною. У пленарному засіданні ради взяли участь 18 депутатів селищної ради, у тому числі секретар селищної ради Сергій Пироженко.

Також, на пленарному засіданні були присутні заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Ярослав Мельник, керуюча справами виконавчого комітету Надія Іванець, керівники відповідних структурних підрозділів, старости сіл.

На обговорення та затвердження, відповідно до порядку денного сесії, виносилося  33 питання та питання Різне.

       Питання, які передбачено порядком денним, на пленарному засіданні розглянуто. За результатами розгляду депутати прийняли 32 рішення, 1 проект рішення знято з порядку денного для додаткового вивчення. 

Офіційне оприлюднення прийнятих рішень ради відбудеться відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації», протягом п’яти робочих днів з дня проведення пленарного засідання ради на офіційному веб-сайті Вільшанської селищної  ради.

Після закінчення пленарного засідання сесії розпочав роботу Виконавчий комітет. На засіданні Виконавчого комітету розглянуто 9 питань та прийнято рішення щодо виконання заходів щодо надходжень до бюджету селищної територіальної громади; видалення зелених насаджень на території Осичківського закладу дошкільної освіти «Лісова казка»; надання дозволу на видалення зелених насаджень на території селищної ради Опрі В.Д.; погодження розміщення трьох контейнерів для здійснення  підприємницької діяльності в смт Вільшанка по вул. В.Винниченка; надання матеріальної допомоги на поховання; визначення потреби в субвенції за напрямками  на які спрямовуються кошти з державного бюджету місцевим бюджетам  на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа на виплату грошової компенсації; погодження режиму роботи ФОП Клімовій Я.С.; затвердження додаткових  заходів з відзначення у 2021 році Дня Державного Прапора України та 30-ї річниці незалежності України»; відчуження житлового будинку, в якому проживають малолітні.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь