Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

За перше півріччя 2021 року 22 мешканця Кіровоградщини з інвалідністю здобули нову освіту

Дата: 30.07.2021 15:19
Кількість переглядів: 203

Протягом січня-червня 2021 року за направленням центрів зайнятості області професійне навчання проходили 22 особи з інвалідністю з урахуванням рекомендацій індивідуальних програм реабілітації. Для організації професійного навчання осіб даної категорії використовувалась база 12 підприємств області та 5 закладів освіти.

Професійне навчання осіб з інвалідністю проводилося за професіями продавця продовольчих та непродовольчих товарів, бухгалтера, оператора комп’ютерного набору, оператора лінії у виробництві харчової продукції (перероблення фруктів, овочів, олієнасіння та горіхів тощо. Дві особи навчалися в ОЦПТО за напрямками: «Курси підприємницької діяльності у сфері малого бізнесу» та «Основи охорони праці та правове регулювання взаємовідносин на підприємстві» (з елементами дистанційного навчання). Дві особи навчались в Полтавському ЦПТО за напрямком «Сучасні методи роботи зі знаряддям вилову». Одна особа з інвалідністю проходила навчання в ДЦПТО за напрямком «Сучасні підходи до організації робіт при обслуговуванні сільськогосподарської техніки». Одна особа проходила навчання в Полтавському ЦПТО за напрямком «Фермерство-школа успішного аграрія». За груповою формою проходили навчання 10 осіб з інвалідністю.

 Постійно організовується професійне навчання осіб з інвалідністю безпосередньо на виробництві з метою адаптації їх на робочому місці та набуття практичних навичок. У такий спосіб проходили навчання 12 осіб на підприємствах області. Працевлаштовані після проходження професійного навчання 21 особа.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь