Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Фахівці ГУ Держгеокадастру у Кіровоградської області наголошують на безумовному виконанні Закону України щодо планування використання земель

Дата: 16.08.2021 08:33
Кількість переглядів: 376

За даними Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області станом на 30.01.2021 року загальна кількість документації із землеустрою та оцінки земель, яка внесена до електронного реєстру Державного фонду документації із землеустрою та оцінки земель, становив 400 903 примірники документації, в тому числі місцевого фонду – 400 689.

 

З початку 2021 року в системі електронного документообігу «Автоматизована система управління документами «ДОК ПРОФ 3» зареєстровано 3315 електронних примірників документацій із землеустрою та оцінки земель.

ГУ Держгеокадастру у Кіровоградській області звертається до усіх суб’єктів підприємницької діяльності у сфері земельних відносин щодо необхідності щоденного наповненням місцевого фонду документації із землеустрою необхідними матеріалами.  База даних фонду відкрита та знаходиться у вільному доступі на офіційному сайті Держгеокадастру.

  • Проведення даного напрямку роботи на сьогодні є актуальним. Усі суб’єкти підприємницької діяльності – землевпорядники мають безумовно виконувати положення Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо планування використання земель» від 17.06.2020 №711-ІХ. Адже створення та функціонування Державного фонду документації із землеустрою оптимізує роботу фахівців у сфері земельних відносин, спрощує облік землевпорядної документації, вдосконалює порядок надання відомостей із електронного реєстру. Також документація із землеустрою Державного фонду використовується у діяльності органами державної влади та місцевого самоврядування, підприємствами, установами, організаціями.

 Довідково.

Відповідно до Положення про Державний фонд документації із землеустрою згідно з Постановою Кабінету Міністрів України від 17 листопада 2004 року № 1553 залежно від виду документації та рівня проведення землеустрою, розробники документації із землеустрою зобов’язані безоплатно передавати копії матеріалів у Державний фонд документації  із землеустрою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь