Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Майже 2,4 мільйона гривень отримали бюджети Кіровоградщини від відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва за І півріччя 2021 року

Дата: 16.08.2021 08:37
Кількість переглядів: 351

Упродовж січня-червня у порядку відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва до бюджетів Кіровоградської області надійшло 2,36 млн гривень. З них до обласного бюджету надійшло 592,08 тис. грн.

На цей час на спеціальних рахунках місцевих рад накопичені надходження від відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництв на майже 30 млн грн (з урахуванням минулих періодів).

Найбільші суми акумульовані на рахунках Петрівської (12,2 млн грн), Новомиргородської (8,46 млн грн),  Гайворонської (2,24 млн грн), Кропивницької (2 млн грн) місцевих рад Кіровоградщини.

Використано 19,1 тис. грн на заходи з виготовлення технічної документації про нормативну грошову оцінку земель населених пунктів Кропивницького району.

      

Довідково.

Відшкодуванню підлягають втрати сільськогосподарських угідь, лісових земель та чагарників як основного засобу виробництва в сільському і лісовому господарстві внаслідок вилучення (викупу) їх для потреб, не пов’язаних із сільськогосподарським та лісогосподарським виробництвом.

Відповідно до статті 209 Земельного кодексу України, кошти, що надходять у порядку відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництв, використовують на освоєння земель для сільськогосподарських та лісогосподарських потреб, поліпшення угідь, охорону земель відповідно до розроблених програм і проєктів землеустрою, а також на проведення інвентаризації земель, нормативної грошової оцінки землі. Використання цих коштів на інші цілі заборонено.

 

Пресслужба ГУ Держгеокадастру у Кіровоградській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь