Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Святкування 30-ї річниці Дня Незалежності України!

Дата: 24.08.2021 11:50
Кількість переглядів: 649

З метою гідного відзначення 30-ї річниці незалежності України, 24.08.2021 року на території  Вільшанської селищної територіальної громади проведено урочисті заходи, участь у яких взяли керівництво селищної ради, колективи Виконавчого комітету, установ та організацій селищної ради, представники духовенства, громадських організацій та жителі громади. Розпочалися заходи святковою ходою. Колона, на чолі з Державним Прапором України та під музичний супровід оркестру, пройшла  від Вільшанського ЗЗСО І – ІІІ ступенів до Центральної площі Вільшанки. Урочисте зібрання розпочав вітальним словом Вільшанський селищний голова Микола Паранчевський, який привітав присутніх з найвагомішим державним святом – Днем Незалежності України, відзначив, що це свято єдності, гордості та великої відповідальності за майбутнє, за яке боровся віками український народ. Побажав миру, злагоди, міцного здоров’я, невичерпної енергії і впевненості у власних силах, безмежного щастя і затишку у родинах, а найголовніше   єднання заради досягнення найзаповітнішого – процвітання України. З нагоди свята, відбулося урочисте нагородження та занесення на Дошку Пошани Вільшанської селищної ради кращих працівників та колективів Вільшанщини, які зробили значний внесок у розвиток територіальної громади. Не могли оминути увагою і тих, які віддали своє життя у боротьбі за незалежність, територіальну цілісність, суверенітет України. Пам`ять про них вшанували хвилиною мовчання та покладанням квітів.

Після закінчення урочистостей присутні мали можливість насолодитися концертною програмою, у якій взяли участь місцеві музичні колективи та сольні виконавці, майстри розмовного жанру, а також отримати естетичну насолоду від презентації автентичного та стилізованого українського та болгарського національного одягу «Вбрання трояндо-калинового краю» та параду автентичних та сучасних українських та болгарських вишитих рушників «Долоні тепле щастя вишивали», виставки майстрів декоративного та ужиткового мистецтва.

Родзинкою заходів до 30-ї річниці незалежності України стала участь у встановленні національного досягнення на території Кіровоградської області з фіксації в Національному Реєстрі Рекордів України «Наймасовіше онлайн-виконання Державного Гімну України представниками територіальних громад».

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь