Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Святкування 30-ї річниці Дня Незалежності України!

Дата: 24.08.2021 11:50
Кількість переглядів: 675

З метою гідного відзначення 30-ї річниці незалежності України, 24.08.2021 року на території  Вільшанської селищної територіальної громади проведено урочисті заходи, участь у яких взяли керівництво селищної ради, колективи Виконавчого комітету, установ та організацій селищної ради, представники духовенства, громадських організацій та жителі громади. Розпочалися заходи святковою ходою. Колона, на чолі з Державним Прапором України та під музичний супровід оркестру, пройшла  від Вільшанського ЗЗСО І – ІІІ ступенів до Центральної площі Вільшанки. Урочисте зібрання розпочав вітальним словом Вільшанський селищний голова Микола Паранчевський, який привітав присутніх з найвагомішим державним святом – Днем Незалежності України, відзначив, що це свято єдності, гордості та великої відповідальності за майбутнє, за яке боровся віками український народ. Побажав миру, злагоди, міцного здоров’я, невичерпної енергії і впевненості у власних силах, безмежного щастя і затишку у родинах, а найголовніше   єднання заради досягнення найзаповітнішого – процвітання України. З нагоди свята, відбулося урочисте нагородження та занесення на Дошку Пошани Вільшанської селищної ради кращих працівників та колективів Вільшанщини, які зробили значний внесок у розвиток територіальної громади. Не могли оминути увагою і тих, які віддали своє життя у боротьбі за незалежність, територіальну цілісність, суверенітет України. Пам`ять про них вшанували хвилиною мовчання та покладанням квітів.

Після закінчення урочистостей присутні мали можливість насолодитися концертною програмою, у якій взяли участь місцеві музичні колективи та сольні виконавці, майстри розмовного жанру, а також отримати естетичну насолоду від презентації автентичного та стилізованого українського та болгарського національного одягу «Вбрання трояндо-калинового краю» та параду автентичних та сучасних українських та болгарських вишитих рушників «Долоні тепле щастя вишивали», виставки майстрів декоративного та ужиткового мистецтва.

Родзинкою заходів до 30-ї річниці незалежності України стала участь у встановленні національного досягнення на території Кіровоградської області з фіксації в Національному Реєстрі Рекордів України «Наймасовіше онлайн-виконання Державного Гімну України представниками територіальних громад».

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь