Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Підсумки роботи у сфері надання адміністративних послуг Вільшанської ДПІ ГУ ДПС у Кіровоградській області .

Дата: 31.08.2021 16:14
Кількість переглядів: 317

Вільшанська  ДПІ Головного управління

ДПС у Кіровоградській області 26000, смт. Вільшанка,

вул. Центральна, 40 тел.: 05 250 9-73-55

Вільшанська ДПІ  ГУ  ДПС у Кіровоградській області інформує громадськість  територіальної громад, яких обслуговує  ДПІ про те , що  станом на 01.09.2021 року перебуває на обліку 605 суб’єктів господарювання( фізичних та юридичних осіб).

       Протягом  січня-серпня 2021 року за отриманням адміністративних послуг до ЦОП Вільшанської  ДПІ звернулося 3138 громадян  з них 25 платників  замовили послуги в електронній формі, скориставшись електронними сервісами служби.

    Найбільшу питому вагу займають послуги з видачі картки платника податків та довідки про суми/джерела виплачених доходів. За 8 місяців 2021 року  видано 1060 карток платника податків, 2077 довідок з державного реєстру фізичних осіб про суми/джерела виплачених доходів.

      Додатково надано  адміністративних послуг, за яким звертаються платники податків безпосередньо у ЦОП : видано витягів  юридичним особам (4 група)-5 платникам, витягів  юридичним особам (3 група)-2 платникам, витягів  єдиного податку фізичних осіб-43 платникам податків, сформовано та видано витягів платників ПДВ-11 платникам,   видано довідок про подану декларацію про майновий стан і доходи  з початку року- 222 громадянам,  довідок про підтвердження статусу резидента України- 2 громадянам. Для проведення реєстрації розрахункових книжок звернулось лише 2 ФОП, так як реєстрація РРО та розрахункових книжок здійснюється в основному в електронній формі.

     Також працівниками Вільшанської ДПІ активно ведеться масово-роз’яснювальна робота серед громадськості  для підвищення податкової культури громадян. Тож за січень –серпень 2021 року  проведено  1 тематичний семінар, 2 круглих стола, 5 гарячих ліній,  опубліковано інформаційних листів на податкову тематику  на вебсайтах громади всього-41 публікації,  в тому числі 9 публікацій  у місцевій газеті «Зорі над Синюхою»». Проведено зустрічей та особистих практикумів  для платників щодо отримання електронного цифрового підпису для  подачі звітності за допомогою  електронних сервісів 67 суб’єктам господарювання, в тому числі у серпні поточного року -53 громадянами та 2 юридичними особами.   

Вільшанська ДПІ ГУ ДПС у Кіровоградській області

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь