Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Розпочалася перевірка селищної ради щодо виконання вимог законів та інших нормативно-правових актів з питань цивільного захисту

Дата: 07.09.2021 14:00
Кількість переглядів: 893

07 вересня 2021 року розпочалася перевірка селищної ради щодо виконання вимог законів та інших нормативно-правових актів з питань цивільного захисту, техногенної і пожежної безпеки та діяльності                     аварійно-рятувальної служби, яка проводиться згідно з розпорядженням голови Кіровоградської обласної державної адміністрації від 12 січня 2021 року № 10-р «Про основні заходи цивільного захисту області на 2021 рік».

Подібна перевірка у селищній раді проводиться вперше. Зважаючи на незначний час існування територіальної громади, ще йде процес організації цивільного захисту селищної ради, тому результати перевірки покажуть результати зробленої роботи та окреслять напрямки роботи на майбутнє.

Початок перевірки розпочався з організаційної наради, на якій головою комісії полковником служби цивільного захисту Янішевським Вадимом Едуардовичем було представлено склад обласної комісії та напрямки її роботи.

У нараді взяли участь керівний склад селищної ради, керівники структурних підрозділів селищної ради та Виконавчого комітету селищної ради, визначені відповідальними за напрямки діяльності у сфері цивільного захисту, та керівники місцевих підрозділів територіальних органів міністерств і відомств України в області, задіяних у виконанні заходів цивільного захисту на території селищної ради.


Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь