Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Відбулося засідання робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення

Дата: 07.09.2021 14:02
Кількість переглядів: 1213

Сьогодні, 07 вересня 2021 року, під головуванням заступника селищного голови з питань  діяльності виконавчих органів Вільшанської селищної ради Ярослава Мельника відбулося засідання робочої  групи з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення.

На засідання запрошено керівників та бухгалтерів сільськогосподарських підприємств та  бюджетних установ, приватних підприємств, які ведуть господарську  діяльність на території селищної ради.

Розглянуті питання стосувались дотримання мінімальних гарантій при виплаті заробітної плати, недопущення заборгованості при оплаті праці та легалізації трудових відносин.

Керівникам підприємств, установ та організацій, фізичним особам рекомендовано не допускати порушень чинного законодавства в частині виплати заробітної плати в розмірі, меншому за встановлений мінімальний розмір.

Робочу групу з легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення зобов′язано активізувати роботу з встановлення фактів використання найманої праці без оформлення трудових відносин.

Затверджено план роботи робочої групи на вересень 2021 року. Упродовж  цього періоду робоча група здійснюватиме обстеження  діяльності суб′єктів господарювання на усій території селищної ради відповідно до графіка.


Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь