Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Шановні працівники, ветерани цивільного захисту та пожежної охорони Вільшанської селищної територіальної громади! Прийміть вітання з нагоди відзначення професійного свята — Дня рятівника!

Дата: 17.09.2021 08:33
Кількість переглядів: 635

Порятунок людського життя — відповідальна, складна і дуже почесна робота, що вимагає високої кваліфікації, ініціативності, відповідальності та мужності. Ви завжди перші там, де людям потрібна допомога: у завалах зруйнованих будівель, в диму і вогні пожеж, у спотворених транспортних засобах, в епіцентрі природних стихій. Ви постійно несете службу, оперативно реагуючи на будь-які сигнали людей, які потрапили в біду. Те, що для звичайної людини є подвигом, для вас — повсякденна робота, яка не знає вихідних і включає в себе величезну самовіддачу та організованість.

Прийміть слова щирої вдячності за вашу працю, високу майстерність і вірність обов'язку! Бажаю щастя, здоров'я, добра вам і вашим родинам, подальших успіхів у професійному зростанні, невичерпної енергії у реалізації гуманної місії – захисту життя людей, як можна менше тривожних виїздів! Нехай ніколи вас не полишають удача, вдячність людей і любов рідних.

 

З повагою,

Вільшанський селищний голова                 Микола ПАРАНЧЕВСЬКИЙ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь