Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

День села – це свято єднання.

Дата: 22.09.2021 17:57
Кількість переглядів: 492

21 вересня 2021 року в селі Добрянка  відбулося  святкування  дня села та храмового свята Різдва Пресвятої Богородиці. На свято завітав Вільшанський селищний голова  Микола Паранчевський, настоятель храму в честь Божої Матері Ієрей Віталій, депутати Вільшанської селищної ради Леонід Галицький та Віктор Кабакчей, староста сіл Коритно-Забузьке та Вовча Балка Павло Красний та релігійна громада.

           Селищний голова привітав усіх присутніх зі святом та подякував жителям, які небайдужі до проблем громади та беруть активну участь у житті села, побажав всім присутнім міцного здоров’я та добробуту громаді, наголосивши, що такі свята дають людям надію на краще життя і спонукають вірити в себе і у свої можливості.

            Після вітальних слів за активну життєву позицію, вагомий внесок у розвиток громади та з нагоди Дня села було вручено грамоти Вільшанської селищної ради жителям та трудовим колективам:

  • колективу Добрянської амбулаторії  КП «Вільшанський центр первинної  медикосанітарної допомоги»;
  • сім'ї Левкулич Ярослава Івановича;
  • Тарачову Михайлу Івановичу;
  • Клименко Тамарі Олександрівні;
  • Пархоменко Людмилі  Анатоліївні;
  • Романенко Ларисі Анатоліївні;
  • Колісніченко Людмилі Володимирівні;
  • трудовому колективу фермерського господарства «Бурага»;
  • трудовому колективу фермерського господарства «Зелений клин».

           З теплими словами до своїх односельців звернувся староста села Добрянка Олег Кокул. Вітаючи односельчан зі святом підкреслив, що  щоденна праця жителів села, відданість та любов до рідної землі заслуговують на глибоку повагу, подякував тим, хто допомагав під час підготовки свята.

     Під час  святкового концерту музичні вітання жителям села чергувалися з врученням подарунків. Відзначено довгожителів села, сімейні пари,  які  відсвяткували своє золоте весілля, багатодітних  матерів, новонароджених жителів села, воїнів  ООС та осіб, день  народження у яких припав  на свято села.

        В концерті  приймали участь працівники будинку культури,  аматорські колективи, вихованці  ДНЗ «Сонечко»  та  гості  з  Вільшанки гурт «Родина» і методист Вільшанського будинку культури Лариса  Бушинська.   

          Паралельно  проходив ярмарок-розпродаж,  в якому прийняли  участь: трудовий    колектив Добрянської амбулаторії  КП «Вільшанський центр первинної  медико-санітарної допомоги»; трудовий колектив ФГ «Бурага», трудовий колектив ФГ «Зелений клин», учні  Добрянського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів, колектив  наших  бджолярів,  трудовий колектив магазину «Щурова», а також смачними шашликами  пригощав Михайло Мице.

 

         Авторитетне  журі  в складі голови  Клименко Тамари Олександрівни та членів журі Захарченко Марії Іванівни та Кабакчей Віктора Івановича  визначили переможців ярмарки та провели церемонію нагородження.

        По  закінченню  культурної програми відбулося святкове застілля, яке зі щедрим серцем та доброю душею приготували для гостей та жителів села члени релігійної громади на чолі з Романенко Ларисою, Коляса Ольгою, Захарченко Ларисою, Остапчук Наталією, Головко Ольгою, Гарбар Василиною, Новіцькою Ольгою. Захарченко Оксаною, Безкоровайною Маргаритою.

       Хочемо подякувати усім за  участь  та організацію свята.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь