Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Позачергового засідання селищної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 24.09.2021 09:09
Кількість переглядів: 428

ПРОТОКОЛ  30

позачергового засідання селищної комісії з питань

техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

 

23 вересня 2021 року                                                                  17.00 год.

 

 

Головував:

 

Паранчевський                    

Микола Павлович

-

голова комісії, Вільшанський селищний голова

 

ПРИСУТНІ:   члени комісії (усього 16 осіб).

 

Секретар: Гончаров В.О. - головний спеціаліст відділу житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, екології, природних ресурсів, благоустрою та надзвичайних ситуацій Виконавчого комітету селищної ради.

 

Порядок денний:

 

Про продовження дії карантину до 31 грудня 2021 року та забезпечення виконання протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19.  

 

Доповідачі:

 

НЕЗДВЕЦЬКИЙ Валерій - директор комунального некомерційного підприємства «Вільшанська лікарня» Вільшанської селищної ради.

ГОНЧАРОВ Василь – головний спеціаліст відділу житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, екології, природних ресурсів, благоустрою, надзвичайних ситуацій Виконавчого комітету селищної ради.

 

СЛУХАЛИ:

 

НЕЗДВЕЦЬКОГО Валерія - директора комунального некомерційного підприємства «Вільшанська лікарня» Вільшанської селищної ради.

ГОНЧАРОВА Василя – головного спеціаліста відділу житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, екології, природних ресурсів, благоустрою, надзвичайних ситуацій виконавчого комітету селищної ради.

 

 

ВИРІШИЛИ:

 

1. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня
2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби
COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами, внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 22 вересня 2021 року № 981 «Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України») та протокольного рішення обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 23 вересня 2021 року № 26 продовжити дію карантину на території селищної ради до 31 грудня 2021 року.

 

2. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 22 вересня               2021 року № 981 «Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України» та протокольного рішення обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 23 вересня 2021 року                     № 26 внести зміни до пункту 2 протоколу позачергового засідання селищної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 22 вересня 2021 року № 29, а саме:

 

підпункт 11 викласти в такій редакції:

 

«11) відвідування закладів освіти здобувачами освіти, крім здобувачів дошкільної освіти, учнів спеціальних закладів освіти та 1-4 класів закладів загальної середньої освіти, а також крім закладів освіти, в яких не менш як
80 відсотків працівників мають документ, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації; або виданий в установленому Міністерством охорони здоров’я порядку документ, що підтверджує отримання однієї дози дводозної вакцини від
COVID-19, включеної Всесвітньою організацією охорони здоров’я до переліку дозволених для використання в надзвичайних ситуаціях
(далі - документ, що підтверджує отримання однієї дози вакцини); чи міжнародний, внутрішній сертифікат або іноземний сертифікат, що підтверджує вакцинацію від
COVID-19 однією дозою дводозної вакцини (жовті сертифікати) або однією дозою однодозної вакцини чи двома дозами дводозної вакцини (зелені сертифікати), які включені Всесвітньою організацією охорони здоров’я до переліку дозволених для використання в надзвичайних ситуаціях, негативний результат тестування методом полімеразної ланцюгової реакції або одужання особи від зазначеної хвороби, чинність якого підтверджена за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія)»;

 

абзац другий підпункту 13 викласти в такій редакції:

 

«Обмеження, передбачені підпунктами 4, 7, 8, 12, 13 цього пункту, не застосовуються за умови наявності в усіх учасників (відвідувачів), крім осіб, які не досягли 18 років, та організаторів заходу (співробітників закладу), негативного результату тестування на COVID-19 методом полімеразної ланцюгової реакції або експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, яке проведене не більш як за 72 години до здійснення заходу (відвідування закладу); або документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації; або документа, що підтверджує отримання однієї дози дводозної вакцини; чи міжнародного, внутрішнього сертифіката або іноземного сертифіката, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 однією дозою дводозної вакцини (жовті сертифікати) або однією дозою однодозної вакцини чи двома дозами дводозної вакцини (зелені сертифікати), які включені Всесвітньою організацією охорони здоров’я до переліку дозволених для використання в надзвичайних ситуаціях, негативний результат тестування методом полімеразної ланцюгової реакції або одужання особи від зазначеної хвороби, чинність якого підтверджена за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія)».

  Термін виконання  -

на період дії карантину

 

Доручити:

 

 

Керівникам підприємств, установ та організацій на території селищної ради

 

1. Забезпечити організацію виконання та контроль за дотриманням вимог постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2»  (зі змінами).

  Термін виконання  -

на період дії карантину

 

 

Вільчинському Володимиру, Коріню Олегу, Драндалушу Віктору, Михайловій Олені, Галунзі Валентині, Шевчук Людмилі

 

2. Забезпечити контроль за дотриманням обмежувальних
протиепідемічних заходів на об’єктах соціальної сфери, в закладах освіти, культури, спорту, громадського харчування, на об’єктах торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами, ринках, в розважальних закладах та у громадському транспорті в умовах карантину.

  Термін виконання  -

на період дії карантину

 

 

Драндалушу Віктору

 

3. Відновити роботу закладів дошкільної освіти загального розвитку селищної ради та очну форму навчання учнів 1-4 класів закладів загальної середньої освіти селищної ради, які були переведені на дистанційну форму роботи.

 Термін виконання  -

з 24 вересня 2021 року

 

 

Нездвецькому Валерію, Нездвецькій Світлані, Коріню Олегу, Гончарову Василю

 

4. Продовжити інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення через засоби масової, соціальної мережі та інші канали інформації щодо важливості проведення вакцинації та дотримання населенням протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби          COVID-19.

  Термін виконання  -

на період дії карантину

 

 

Мельник Я.В. - контроль.

 

 

Рішення прийнято одноголосно.

 

 

 

 

Голова комісії, Вільшанський

селищний голова                                                   Микола ПАРАНЧЕВСЬКИЙ

 

 

 

 

Секретар комісії                                                    Василь ГОНЧАРОВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь