Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Обговорено питання вакцинації

Дата: 24.09.2021 15:03
Кількість переглядів: 499

На засіданні Виконавчого комітету селищної ради 24 вересня, за участю головного лікаря КНП «Вільшанський ЦПМСД» Нездвецької С.С. та лікаря сімейної медицини КНП «Вільшанський ЦПМСД» Балєвої В.В. розглянуто одне з актуальних питань на сьогодні – про стан охоплення вакцинацією населення, зокрема педагогічних та інших працівників закладів освіти на території громади.

Селищний голова Микола Паранчевський наголосив на тому, що вакцинація залишається єдиним захистом від коронавірусу та швидше зможе повернути громаду до звичного способу життя. Ніхто не має права нехтувати протиепідемічними заходами. Нашим спільним завданням є збільшення активності до вакцинації серед населення.

Старости сіл зазначили, що вони спілкуються з жителями на тему щеплень та проводять відповідну роз’яснювальну роботу, але відслідковується пасивність  серед населення.

Нагадуємо, що діють постійні пункти вакцинації у відділенні КНП «Вільшанський ЦПМСД», за адресою смт Вільшанка, вул. Миру, 30 та у Добрянській лікарській амбулаторії, с. Добрянка.

Всі охочі пройти вакцинацію можуть звертатися до сімейного лікаря або до старости села для формування списків для виїзду спеціальної бригади в села громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь