Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

30 вересня - День усиновлення

Дата: 30.09.2021 09:00
Кількість переглядів: 541

Щоб дитинство було безтурботним, радісним і щасливим, кожній дитині необхідна батьківська любов, тепло та родинний затишок. Мама і тато – два міцних крила в долі дитини, які обіймуть, захистять від негод, підтримають у польоті просторами світу, виведуть у повноцінне самостійне життя. Мамою і татом можна стати, народивши або усиновивши малюка. Мамою і татом можна стати, взявши на виховання дитину, позбавлену батьківського піклування.

В останній день вересня Україна відзначає День усиновлення. Це свято людяності, милосердя, великодушності, яке невипадково збігається з християнським святом Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. Це надзвичайно тепле свято для всієї української громади і, насамперед, для батьків і дітей, які волею долі стали однією родиною.

Шлях батьківства не буває легким, це постійна і наполеглива праця, але й найблагородніша місія людини. Справжньою винагородою є посмішки щасливих дітей, які дарують радість, тепло і впевненість у завтрашньому дні.

Все більше і більше українських сімей відкривають свої серця і двері домівок для дітей, які  потребують допомоги, розуміння і підтримки з боку дорослих. Тому цей день став святом здійснення мрій, другим днем народження багатьох дітей та сімей. 

В цей день ми щиро вітаємо тих синочків і донечок, які знайшли своїх батьків. Ми дякуємо усім прийомним батькам і батькам-вихователям, які щодня безмежною любов’ю зігрівають серця дітлахів у своїх родинах та надають впевненості у завтрашньому дні.

Нехай прийняте вами рішення про усиновлення дитини стане одним із найкращих рішень у вашому житті. Хай кожного дня примножується щедрість та милосердя ваших душ заради дітей, а Віра, Надія і Любов ніколи не покидає ваші серця. Бажаємо міцного здоров’я, щастя, благополуччя, взаємної любові та розуміння.

Вільшанський селищний голова Микола Паранчевський

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь