Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

День людей поважного віку

Дата: 30.09.2021 14:35
Кількість переглядів: 702

30 вересня поточного року до Дня людей похилого віку та Дня ветерана в Центрі українсько-болгарської культури смт Вільшанка відбувся святковий захід за участю представників селищної ради, членів ветеранських організацій, людей поважного віку.

На початку заходу секретар селищної ради Сергій Пироженко від імені селищного голови Миколи Паранчевського, виконавчого комітету селищної ради, депутатського корпусу та від себе особисто привітав присутніх зі святом, висловив слова вдячності за їхню багаторічну працю, вклад у розвиток громади та побажав міцного здоров’я, щастя і добробуту, добра, радості, довголіття, миру та злагоди.

За вагомий внесок у розвиток ветеранського руху, активну участь у вирішенні питань соціального захисту ветеранів, з нагоди відзначення Дня людей похилого віку та Дня ветерана голів ветеранських організацій селищної ради нагороджено грамотами Вільшанської селищної ради.

Нагороджено почесним знаком «Почесний ветеран України» голову первинної організації ветеранів с. Куца Балка – Погрібного Миколу Сергійовича та заступника голови ради ветеранів організації Вільшанської селищної територіальної громади – Вовченка Віктора Васильовича.

Всім головам ветеранських організацій вручені подарункові набори.

Також, з вітальним словом та нагородженням виступив голова районної організації ветеранів Голованівського району Миндаль Володимир Савович.

Урочистий захід відбувся в теплій, дружній атмосфері, який був доповнений святковою концертною програмою підготовленою працівниками Центру українсько-болгарської культури.   

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь