Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Шановні ветерани та жителі Вільшанської селищної територіальної громади старшого покоління!

Дата: 01.10.2021 09:46
Кількість переглядів: 554

Рано чи пізно в житті кожного з нас настає своя «золота осінь» - стиглі роки повертають на схил людського віку. Тож є щось символічне в тому, що в цю помірковану осінню пору весь цивілізований світ відзначає День людей похилого віку, а в Україні з 2005 року - ще й День ветерана.

Похилий вік в Україні вважається паралельно з пенсійним, тому цей день об'єднує людей всіх професій, котрі на заслуженому відпочинку і які отримали звання – ветеран.

Люди старшого покоління – джерело народної мудрості, їх практичний життєвий досвід, невичерпна енергія та оптимізм – нерозривний місток, який з’єднує покоління. Тому турбота про громадян похилого віку та ветеранів необхідна кожної хвилини не як відзначення святкової дати, а як повага до людей, які своєю багаторічною працею заслуговують на глибоку пошану нащадків.

Прийміть слова глибокої вдячності за все, що зроблено вами, за вклад в розвиток нашої громади, за багаторічну добросовісну працю, доброту та мудрість. Ваша праця, подвиг, ставлення до людей – це приклад для наслідування сучасній молоді.

Нехай осіння пора, в яку ви вступили, буде світлою й ласкавою, сповненою душевним теплом, увагою і турботою близьких! Міцного вам здоров'я, благополуччя в родинах. Радості, гарного настрою, людської поваги і всього найкращого вам і вашим сім'ям!

 

З повагою, 

селищний голова Микола ПАРАНЧЕВСЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь