Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Виробнича нарада працівників Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Вільшанської селищної ради

Дата: 04.10.2021 13:47
Кількість переглядів: 665

24 вересня 2021 року в Територіальному центру відбулась чергова виробнича нарада працівників Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Вільшанської селищної ради.

Нараду розпочала директор Територіального центру Галунга Валентина Дмитрівна, яка повідомила працівникам про те що Уряд продовжив карантин в Україні до 31 грудня 2021 року. Кабінет Міністрів України ухвалив зміни до постанови № 1236, що встановлюють нові карантинні обмеження для запобігання поширенню COVID-19. Ухвалені зміни передбачають, що COVID-сертифікат матиме дві опції (жовту або зелену відмітку) та міститиме інформацію про вакцинацію, негативний результат тестування (діє 72 години) або одужання від COVID-19. Так званий жовтий сертифікат матиме інформацію про перше щеплення, а "зелений" - про повний курс. Також підвела підсумки роботи Територіального центру за 9 місяців поточного року.

Завідувач відділення соціальної допомоги вдома – Стоянова Олена Володимирівна прозвітувала про роботу відділення соціальної допомоги вдома за вересень 2021 року. Зробила аналіз звітів соціальних робітників.

Галунга В.Д. провела працівникам інструктаж з техніки безпеки «Інструкція з правил поведінки в осінньозимовий період при ускладненні погодних умов» та вкотре наголосила соціальним робітникам проводити заходи з розяснювальної роботи серед громадян похилого віку щодо профілактики пожеж та нещасних випадків у побуті.

Інспектор з кадрів Владова Т.С. довела до відома працівників період надання їм щорічних та додаткових відпусток на 2021 рік, згідно затвердженого графіку відпусток, та наголосила що графік складався враховуючи інтереси Територіального центру, особисті інтереси працівників та можливості для їх відпочинку.


Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь