Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

День захисників і захисниць України

Дата: 13.10.2021 13:04
Кількість переглядів: 873

З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, щорічно 14 жовтня відзначається День захисників і захисниць України.

Сьогодні напередодні свята, 13 жовтня 2021 року, в Центрі українсько-болгарської культури смт Вільшанка відбувся урочистий захід, на якому були присутні представники влади, воїни АТО, матері та дружини воїнів АТО, що загинули захищаючи цілісність та незалежність нашої країни, представники громади, молодь.

З вітальним словом до присутніх звернувся Вільшанський селищний голова Паранчевський Микола Павлович та нагородив Грамотою Вільшанської селищної ради за сумлінне виконання обов’язків військової служби, особисту зразкову військову дисципліну та з нагоди Дня захисника України учасників антитерористичної операції:

  1. Бойченко Олександра Олеговича.
  2. Бужана Олександра Олександровича.
  3. Лебедюк Руслана Петровича.
  4. Пирцак Петра Івановича.
  5. Сарафанова Вадима Олександровича.

Також, з вітальним словом та нагородженням виступила заступник голови Голованівської районної державної адміністрації Бугаєнко Ольга Петрівна.

Грамотою Голованівської районної державної адміністрації за сумлінне виконання обов’язків військової служби, особисту зразкову військову дисципліну та з нагоди Дня захисника України нагороджено Дехтярьова Михайла Івановича та Задонного Ігора Павловича.

Матерям загиблих бійців вручено Подяку Голованівської райдержадміністрації.

Згадано поіменно загиблих синів Вільшанщини: солдата збройних сил України Іщенка Олександра Володимировича, матроса збройних сил України Максюти Олександра Анатолійовича, солдата збройних сил України Владова Ігоря Анатолійовича, солдата збройних сил України Євстигнеєва Василя Володимировича та вшановано їх хвилиною мовчання.

Здійснено покладання квітів до пам’ятного знаку воїнам-визволителям, які загинули захищаючи незалежність України та цілісність її територій та до Алеї пам’яті на честь загиблих героїв – воїнів АТО.

На завершення урочистостей відбулась святкова концертна програма підготовлена Вільшанським Центром українсько-болгарської культури.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь