Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Відбулись засідання сесії та виконавчого комітету

Дата: 22.10.2021 15:55
Кількість переглядів: 770

22 жовтня поточного року відбулась дев’ятнадцята сесія Вільшанської селищної ради восьмого скликання під головуванням селищного голови Паранчевського Миколи Павловича.

На підставі статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» сесію ради визнано повноважною. У пленарному засіданні ради взяли участь 15 депутатів селищної ради, у тому числі секретар селищної ради Сергій Пироженко.

Також, на пленарному засіданні були присутні заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Ярослав Мельник, керівники відповідних структурних підрозділів, старости сіл.

На початку засідання Микола Павлович привітав Погрібного Миколу Сергійовича, який є головою первинної організації ветеранів с. Куца Балка, з отриманням звання Почесний ветеран України та вручив йому відповідний почесний знак.

На обговорення та затвердження, відповідно до порядку денного сесії, виносилося 40 питань та питання Різне.

Питання, які передбачено порядком денним, на пленарному засіданні розглянуто. За результатами розгляду депутати прийняли 39 рішень, 1 проект не набрав достатньої кількості голосів, тому вважається не прийнятим.

Офіційне оприлюднення прийнятих рішень ради відбудеться відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації», протягом п’яти робочих днів з дня проведення пленарного засідання ради на офіційному веб-сайті Вільшанської селищної  ради.

 

Після закінчення пленарного засідання сесії розпочав роботу виконавчий комітет селищної ради.

На засіданні виконавчого комітету розглянуто 16 питань та прийнято рішення щодо визначення місць підриву вибухонебезпечних предметів на території селищної ради; видалення аварійних дерев у смт Вільшанка;  вчинення нотаріальних дій посадовими особами місцевого самоврядування; встановлення меморіальної дошки. Визначено уповноважених осіб з реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання/перебування фізичних осіб на території сіл Вільшанської  селищної ради. Погоджено графік роботи магазину в смт Вільшанка. Надано дозвіл на розміщення зовнішньої реклами. Прийнято низку рішень з питань захисту прав і інтересів дітей. Затверджено Поточні індивідуальні технологічні нормативи використання питної води для комунального підприємства с. Добрянка Вільшанської селищної ради та перспективний план роботи виконавчого комітету та виконавчих органів селищної ради.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь