Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації «Детальний план території частини кварталу по вул. Героїв Небесної Сотні, 55 та 55а в селищі Вільшанка, Голованівського району К

Дата: 29.10.2021 09:04
Кількість переглядів: 283

Відповідно до статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та порядку встановленому Постановою КМУ від                                                                                                                                            25 травня 2011 року № 555 «Про затвердження порядку проведення слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації на місцевому рівні», проект документації «Детальний план території частини кварталу по вул. Героїв Небесної Сотні,  55 та 55а  в селищі Вільшанка, Голованівського району Кіровоградської області ( в межах населеного пункту) з метою зміни цільового призначення земельної ділянки» розроблений ФОП Пенязь Тетяна Олексіївна. Підставою для розроблення детального плану є рішення Вільшанської селищної ради від 13 серпня 2021 року № 398  «Про розроблення детального плану території – містобудівної документації в межах населеного пункту смт  Вільшанка, Вільшанської селищної ради, Голованівського району, Кіровоградської області».

До складу проекту входять текстові (том 1. Пояснювальна записка та вихідні дані) та графічні матеріали.

Зміст Пояснювальної записки складається з вступної частини та трьох розділів:

Аналітична частина.

Обґрунтування та пропозиції.

Головні техніко-економічні показники.

До графічних матеріалів відносяться:

Схема розташування населеного пункту в системі розселення.

План існуючого використання території з існуючими планувальними обмеженнями.

Мета детального плану - обґрунтування можливості зміни цільового призначення використання земельної ділянки з земель промисловості, транспорту  та зв’язку на землі сільськогосподарського призначення (для будівництва та обслуговування будівель сільського господарства).

Детальний план території розроблено згідно вимог чинного законодавства України. Основні техніко-економічні показники представлені в матеріалах проекту детального плану.                           

Необхідність виконання детального плану виникла через фактичне використання земельної ділянки не за діючим видом цільового призначення та наявність змін у законодавчій та нормативній базі, принципових змін масштабів, напрямків та характеру розвитку складових населеного пункту: зміни в структурі господарського комплексу селища.

Детально ознайомитися з проектом можна на електронних носіях: на офіційному сайті Вільшанської селищної ради в мережі Інтернет за електронною адресою: https://vilshsr.gov.ua. та в кабінеті відділу ЖКГ, містобудування, архітектури, благоустрою, екології, природних ресурсів та надзвичайних ситуацій виконавчого комітету селищної ради  в приміщенні селищної ради за адресою: 26600, Кіровоградська область, Вільшанський район, смт Вільшанка, вул. Центральна, № 40 (понеділок – четвер з 8.00 до 17.00, перерва з 12.00 до 13.00).

Пропозиції до зазначеного вище проекту подаються на ім’я селищного  голови у письмовій формі з 18 жовтня 2021 року до 17 години 18 листопада 2021 року за поштовою адресою: 26600, Кіровоградська область, Вільшанський район, смт Вільшанка, вул. Центральна, № 40.

Відповідно до статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» пропозиції до проектів містобудівної документації мають право подавати:

 - повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;

- юридичні особи, об’єкти нерухомого майна яких розташовані на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;

- власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розроблено проект містобудівної документації, та на суміжних з нею територіях;

- представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію;

- народні депутати України, депутати відповідних місцевих рад. Пропозиції, подані особами, не вказаними у зазначеному переліку, або подані після встановленого органом місцевого самоврядування строку, залишаються без розгляду. Пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил. Надані громадськістю пропозиції підлягають реєстрації органом місцевого самоврядування та розглядаються розробником і замовником проектів містобудівної документації у місячний строк. За результатами розгляду пропозицій заявнику надається відповідь про їх врахування або обґрунтована відмова.

Громадські слухання з презентацією проекту «Детальний план території частини кварталу по вул. Героїв Небесної Сотні, 55 та 55а  в смт Вільшанка,  Голованівського району  Кіровоградської області ( в межах населеного пункту) з метою зміни цільового призначення земельної ділянки»  в разі поданих зауважень та пропозицій відбудуться 19 листопада 2021  року о 10:00 годині в приміщені Вільшанської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь