Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

День працівника соціальної сфери України

Дата: 05.11.2021 15:30
Кількість переглядів: 508

У першу неділю листопада, відповідно до Указу Президента України                від 13.04.1999 року № 374/99, працівники соціальної сфери України відзначають своє професійне свято. У 2021 році День працівника соціальної сфери України припадає на 7 листопада.

 

Шановні працівники соціальної сфери Вільшанщини!
 

У переддень Вашого професійного свята прийміть найщиріші привітання.

Це свято є свідченням високої оцінки державою ролі працівників, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту, зайнятості, організації оплати і безпеки праці, трудових відносин.

Соціальний працівник виконує надзвичайно відповідальну місію – реалізує важливі соціальні програми, опікується пенсіонерами, учасниками бойових дій, родинами загиблих героїв, людьми з обмеженими можливостями, дітьми-сиротами, малозабезпеченими та багатодітними сім’ями, безробітними, переймається чужими проблемами як своїми особистими, розв’язує найскладніші питання.

Ваша робота вимагає не лише сумлінного виконання службових обов’язків, а, насамперед, людяності, милосердя, доброти та терпіння. Ви відповідаєте за соціальний захист тих, хто найбільше цього потребує. Це ті люди, яким ви своєю увагою та турботою, а іноді й просто посмішкою чи добрим словом даруєте такі необхідні віру та надію.  

Від себе особисто та від імені депутатського корпусу Вільшанської селищної територіальної громади зичу вам міцного здоров’я, щастя, добробуту, домашнього затишку та здійснення задумів. Хай невичерпною буде  криниця ваших душ, а вдячність та шана людей додають вам сил і наснаги у вашій нелегкій справі. 

 


З повагою

Селищний голова                                                   Микола ПАРАНЧЕВСЬКИЙ 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь