Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Матеріальна база медичної сфери Вільшанської громади покращується

Дата: 09.11.2021 13:28
Кількість переглядів: 414

На початку листопада 2021 року в пункт служби екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, що обслуговує Вільшанську селищну територіальну громаду, надійшов новий реанімобіль на базі мікроавтобуса Сітроен, укомплектований всім необхідним медичним обладнанням для безпечного транспортування до медичних закладів хворих пацієнтів та додатковим комплектом зимових шин. Загальна вартість реанімобіля становить 2 млн. 700 тис.грн. Кошти на його придбання  було виділено з державного бюджету в рамках відповідної державної програми та співфінансування з селищного бюджету. За ініціативи селищного голови Миколи Паранчевського та підтримки депутатського корпусу на 16 сесії селищної ради було виділено кошти в сумі 132,0 тис. грн. на здійснення заходів по оформленню та реєстрації автомобіля.

Транспортування та передачу автомобіля здійснено робочою групою працівників КНП «Кіровоградська обласна станція екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Кіровоградській області Кіровоградської обласної ради», яку очолив її керівник Олександр Ярошенко.

Наразі здійснюється навчання працівників екстреної допомоги щодо роботи з сучасним обладнанням, яким оснащена "швидка".

Реанімобіль оснащений дефібриляторами, кисневими апаратами, приладами для вимірювання глюкози в крові, електрокардіографами, оксиметрами та низкою іншої необхідної апаратури. Під час порятунку людини кожна хвилина – вирішальна, від стану та обладнання автомобіля швидкої допомоги інколи залежить життя пацієнтів, тож для бригади екстреної служби таке поповнення є дуже необхідним, щоб мати змогу своєчасно та якісно надавати медичну допомогу.


Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь