Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Проведено чергове засідання виконавчого комітету селищної ради

Дата: 12.11.2021 14:21
Кількість переглядів: 398

12 листопада 2021 року проведено чергове засідання виконавчого комітету селищної ради під головуванням селищного голови Миколи Паранчевського. В засідання взяли участь старости Вільшанської селищної громади, секретар селищної ради Сергій Пироженко, керуюча справами (секретар) Виконавчого комітету селищної ради Надія Іванець, представники окремих Виконавчих органів селищної ради, директор КНП «Вільшанська лікарня» Валерій Нездвецький, директор Територіального центру соціальних послуг Валентина Галунга та начальник Вільшанської ДПІ ГУ ДПС у Кіровоградській області Валентина Сокол. 

На розгляд, обговорення та затвердження винесено ряд нагальних питань.

Заслухано питання щодо рівня захворюваності на COVID-19 та вакцинації. Валерій Нездвецький поінформував про наявний приріст рівня захворюваності, сьогоднішнє навантаження на Вільшанську лікарню та довів статистику щодо проведеної кампанії з вакцинації по населеним пунктам, станом на сьогодні.

Валерій Георгійович наголосив, що лише вакцинація в змозі зупинити хворобу. Поінформував, що набути колективний імунітет можливо лише при умові провакцинованого населення 70 % і більше. Звернувся до старост з проханням продовжити роз’яснювальну роботу з жителями підзвітних територій щодо вакцинації від COVID-19, зокрема дітей з 12 років.

Селищний голова Микола Паранчевський зауважив, що в даному напрямку повинна бути взаємна співпраця старост, лікарні і Сектору освіти селищної ради.

Друге за важливістю питання - питання сплати податків, яке розглянуто з метою підведення попередніх підсумків проведеної роботи в даному напрямку.

З даною метою проаналізовано рівень сплати податків на території громади в розрізі населених пунктів та обговорено проблемні питання. Крім того, Валентина Сокол звернулася до старост з питанням щодо проведення роботи серед землекористувачів стосовно декларування доходів і витрат громадян за 2021 рік та обов’язкового подання її в електронному вигляді з використанням електронного цифрового підпису.

Крім вищезазначеного заслухано ряд питань, що стосувалися органу опіки та піклування, надання дозволу з видалення аварійних дерев.

Також, в питанні Різне Валентина Галунга відпрацювала з старостами питання щодо проведення благодійної акції «Милосердя».

За результатами засідання всі запропоновані проекти рішення підтриманні членами виконавчого комітету селищної ради.

 Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь