Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Підоблікові Голованівського районного сектору №4 дізнались правду про алкоголь та його наслідки.

Дата: 18.11.2021 14:12
Кількість переглядів: 499

Днями,  працівниками Голованівського  районного сектору №4  філії Центру пробації в Кіровоградській області спільно з лікарем – наркологом КНП» Вільшанська лікарня» Олександром  Кудлюком, який також є волонтером пробації,  проведено профілактичний захід на тему «Алкоголь та його наслідки».
              Алкоголь – це отрута, яка найбільше вражає головний мозок. Особливо згубно алкоголь діє на організм підлітка, в якого ще не завершився процес формування деяких відділів головного мозку, а також й інших важливих органів: серця, легень, шлунка, печінки, нирок.

              Алкоголь згубно впливає на організм навіть при разовому вживанні. Фактично немає жодного органу, який не страждав би від впливу спиртних напоїв. Отруйна дія спиртного починається в той момент, коли воно потрапляє в організм . Найбільш негативно впливає алкоголь на головний мозок. Згідно досліджень австралійських вчених, склянка спиртного вбиває у мозку близько двох тисяч клітин! Вживання алкоголю призводить до порушень травного тракту, печінки, серця, кровоносних судин, нервової системи та інших органів,  – зазначив Олександр Володимирович.
             Начальник райсектору пробації  Ігор Кобізюк  розповів присутнім про  те, що  алкоголь – це той самий наркотик, тільки більш розрекламований і легалізований. Саме тому так багато людей страждає від алкоголізму. Але кожна людина, має силу волі, в силах впоратися з алкогольною залежністю і повноцінно жити і вільно.  

             Метою даного заходу є пропагування здорового способу життя та зменшення вживання алкогольних напоїв серед  засуджених, що має негативний вплив на поведінку та спричиняє нервове збудження, і як наслідок прояви агресії, як вербальної, так і фізичної.                      

             Після закінчення заходу засуджені  отримали роздатковий матеріал з відповідної тематики.

 

Ігор Кобізюк

Голованівський  районний сектор №4

філії державної установи «Центр пробації»

в Кіровоградській області


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь