Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

У селищі Вільшанка працювала робоча група

Дата: 19.11.2021 13:35
Кількість переглядів: 362

Коронавірусна пандемія не сповільнює обертів. Питання дотримання протиепідемічних заходів і досі дуже актуальне, тим паче зараз коли у Вільшанській громаді відслідковується щоденний приріст захворюваності.

З метою здійснення контролю за дотриманням протиепідемічних заходів із запобігання поширенню коронавірусної хвороби COVID-19, сьогодні,                             19 листопада 2021 року, у смт Вільшанка працювала відповідна робоча група, утворена Голованівською райдержадміністрацією, за участю представників Вільшанської селищної ради, Держпродспоживслужби, поліції. Робочою групою перевірено заклади освіти, медицини, а саме пункт вакцинації, об’єкти торгівлі та ринок.

Зокрема, в Секторі освіти селищної ради здійснено перевірку з питання правомірності відсторонення невакцинованих працівників. Порушень законодавства не зафіксовано.

 

Загалом, за результатами перевірки суттєвих порушень не виявлено, при незначних порушеннях видавалися попередження.

Також, членами робочої групи проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу серед підприємців щодо вакцинації від COVID-19.

 

У разі виявлення порушень вимог протиепідемічних заходів, робочою групою по здійсненню контролю за дотриманням протиепідемічних заходів із запобігання поширенню коронавірусної хвороби COVID-19 на території Голованівського району будуть складатися відповідні адміністративні протоколи згідно з чинним законодавством.

 

Вільшанська селищна рада в черговий раз наголошує, що суворе дотримання встановлених протиепідемічних правил та норм і вакцинація від COVID-19 дозволить зупинити розповсюдження хвороби на території нашої громади.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь