Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Відбулася двадцять перша сесія Вільшанської селищної ради восьмого скликання

Дата: 26.11.2021 15:31
Кількість переглядів: 482

26 листопада 2021 року  о 10.00 год. в залі засідань Вільшанської селищної ради відбулася двадцять перша сесія Вільшанської селищної ради восьмого скликання під головуванням селищного голови Миколи Паранчевського.

Керуючись статтею 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» сесію ради визнано повноважною. У пленарному засіданні ради взяли участь 15 депутатів селищної ради, у тому числі секретар селищної ради Сергій Пироженко.

Також, на пленарному засіданні були присутні заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ярослав Мельник, керуюча справами (секретар) Виконавчого комітету селищної ради Надія Іванець, старости сіл, керівники відповідних структурних підрозділів виконавчих органів селищної ради.

На засіданні ради розглянуто 39 питань та питання Різне, з них одне не набрало достатньої кількості голосів.

У ході пленарного засідання заслухано звіт селищного голови про роботу селищної ради та Виконавчого комітету, роботу якого визнано задовільною; затверджено Програму економічного і соціального розвитку Вільшанської селищної ради на 2022 рік, план діяльності селищної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2022 рік, Програму фінансового забезпечення представницьких витрат та інших видатків, пов’язаних з діяльністю селищної ради на 2022-2025 роки, звіт про незалежну оцінку майна, звіт про виконання бюджету громади за січень-вересень 2021 року, детальний план території; встановлено розмір батьківської плати за харчування та порядок її нарахування в закладах дошкільної освіти та закладах загальної середньої освіти селищної ради; внесено доповнення переліку видів економічної діяльності комунальних підприємств сіл Добре та Плоско-Забузьке, зміни до бюджету Вільшанської селищної територіальної громади та прийнято блок земельних питань.

Офіційне оприлюднення прийнятих рішень ради відбудеться відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації» протягом п’яти робочих днів з дня проведення пленарного засідання ради на офіційному веб-сайті Вільшанської селищної  ради.




« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь