Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Відкриття меморіальної дошки

Дата: 01.12.2021 15:23
Кількість переглядів: 598

З нагоди 100-річчя від дня народження освітнього та громадського діяча, Почесного громадянина Вільшанщини – Григорія Григоровича Гончаренка, відбувся урочистий мітинг, присвячений відкриттю меморіальної дошки, яку символічно встановлено на фасаді Вільшанського закладу загальної середньої освіти І – ІІІ ступенів, де розпочинав свою педагогічну діяльність ювіляр.

Урочистий мітинг, за участю родини Гончаренків та на чолі з селищним головою Миколою Паранчевським відвідали секретар селищної ради Сергій Пироженко, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Ярослав Мельник, керуюча справами (секретар) Виконавчого комітету селищної ради Надія Іванець, завідувач Сектором освіти селищної ради Віктор Драндалуш, працівники виконавчих органів селищної ради, освітянська спільнота, однодумці, знайомі та ті, хто знав і поважав  Григорія Григоровича як людину.

Багато теплих та добрих слів було присвячено пам`яті ювіляра. У своєму виступі до присутніх Микола Паранчевський зазначив, що Григорія Григоровича він знав як людину з великим, добрим серцем та щирою душею. Віктор Драндалуш назвав Гончаренка реформатором педагогічної діяльності та фахівцем своєї справи. Оксана Доброва, очільниця Вільшанського закладу загальної середньої освіти І – ІІІ ступенів, підкреслила, що працівники освітнього закладу вважають за честь встановлення меморіальної дошки саме тут. Син Григорія Григоровича, Валерій Гончаренко висловив слова вдячності Виконавчому комітету селищної ради, Сектору освіти селищної ради, директорам закладів загальної середньої освіти смт Вільшанки, с. Березової Балки та с. Йосипівки щодо підтримки ініціативи та встановлення меморіальної дошки на честь батька з нагоди сторічного ювілею, а також подякував присутнім за теплу атмосферу заходу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь