Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Шановні працівники та ветерани органів місцевого самоврядування Вільшанської селищної територіальної громади, депутати всіх рівнів!

Дата: 07.12.2021 08:27
Кількість переглядів: 553

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня місцевого самоврядування.

Становлення нашої країни як незалежної держави у великій мірі пов’язано з розвитком місцевої ініціативи, зростання ролі громади та відповідальності кожного її члена за долю свого рідного краю.

День місцевого самоврядування – це свято тих, хто працює в органах місцевої влади,  депутатів і усіх громадян, виборців, які вболівають за проблеми,  дбають про розквіт і зростання нашої селищної територіальної громади.

Сьогодні на органи місцевого самоврядування покладена велика відповідальність: соціально – економічний стан громади, благополуччя та створення комфортних умов для проживання її мешканців, що в кінцевому результаті зробить нашу державу сильною та заможною.

З нагоди свята висловлюю вдячність усім працівникам органів місцевого самоврядування за сумлінну і самовіддану працю, за високий професіоналізм, компетентність та відповідальність, активну громадську позицію у розбудові нашої селищної територіальної громади.

Бажаю від щирого серця усім, хто працює на благо Вільшанської селищної територіальної громади, відстоює її запити та інтереси, міцного здоров’я, великого щастя, нових здобутків у роботі, родинного затишку та здійснення всіх Ваших життєвих мрій і сподівань. Нехай цей святковий день додасть всім нам натхнення і наполегливості у спільній та нелегкій справі –  розвитку нашої рідної територіальної громади, зміцненню її авторитету та фінансово – економічної незалежності!

 

З повагою, селищний голова               Микола ПАРАНЧЕВСЬКИЙ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь