Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Розпочато роботу сесійного тижня

Дата: 14.12.2021 16:19
Кількість переглядів: 462

Відповідно до статті 47 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою попереднього розгляду проектів рішень (https://vilshsr.gov.ua/proekti-rishen-20-28-21-10-12-2020/), що виносяться на пленарне засідання ради, 14 грудня 2021 року відбулось спільне засідання постійних комісій.

Членами постійних комісій розглянуто та обговорено 46 питань порядку денного та питання Різне. У ході роботи один проект рішення додатково внесено, два відправлено на доопрацювання, інші– з урахуванням змін і доповнень, рекомендовано внести на розгляд двадцять другої сесії селищної ради VIII скликання, проведення якої заплановано 17 грудня 2021 року.

 

Після закінчення спільного засідання постійних комісій відбулось засідання виконавчого комітету селищної ради. На засіданні виконавчого комітету розглянуто 12 питань та питання Різне, в результаті чого, затверджено Поточні індивідуальні технологічні нормативи використання питної води для Комунального підприємства «Комунальник» Вільшанської селищної ради; перелік об’єктів щодо використання коштів субвенції з державного бюджету на соціально-економічний розвиток окремих територій; на 2022 рік види робіт для засуджених до покарання у виді громадських робіт та перелік об’єктів, на яких засуджені виконуватимуть такі роботи, та види робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у виді громадських та суспільно-корисних робіт та перелік об’єктів, на яких порушники виконуватимуть такі роботи. Прийнято рішення щодо: надання  матеріальної допомоги учасникам АТО, учасникам ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та на поховання; видалення дерев у смт Вільшанка, на проведення робіт з обрізування дерев у с. Куца Балка та організації громадських робіт на 2022 рік.


Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь