Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

День святого Миколая

Дата: 17.12.2021 13:00
Кількість переглядів: 385

День святого Миколая є особливо бажаним дитячим святом, яке приносить відчуття передноворічної атмосфери і всілякі приємні сюрпризи.        Бібліотекарі Вільшанської селищної Публічної бібліотеки у переддень  святкового дня традиційно дарували дітям гарний настрій, допомогли повірити в чудо, здійснення бажань і мрій.

Було проведено свято «Йде світом Святий Миколай, ти добром його стрічай!» з учнями 1-го класу (Ю. Кауліна) 3-А ( Н. Дегтярьова) 4-А (О. Глущенко) 4-Б (В. Паламарчук ) Вільшанської ЗЗОС І-ІІІ ступенів.

Увагу школярів привернув яскраво оформлений перегляд літератури «Свято чудне зустрічай, їде Святий Миколай» та святкова новорічна фото зона. Діти ознайомилися з легендами, казками, оповіданнями про діяння Святого Миколая. Із великим натхненням читали вірші про Святителя, також співали гарну пісню «Ой, хто, хто Миколая любить?!», брали участь в цікавих конкурсах, відгадували загадки та танцювали .

Але свято – на те воно й свято, щоб траплялися дива і найрізноманітніші сюрпризи. Тож святий Миколай прийшов в бібліотеку, привітав дітей та вручив подарунки.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь